• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
4 Ayda 80 Bin Metrekare PArke Yol Çalışması
02 Ağustos 2019 Cuma 13:43

4 Ayda 80 Bin Metrekare PArke Yol Çalışması

Tutaşı, “Yol sorunu bitinceye dek yoğun bir şekilde çalışacağız”

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, görevde oldukları 4 ay içinde 80 bin metrekare parke yol yapımı sağladıklarını kaydederken, “Çalışmalarımız hergün daha da artarak devam ediyor. Yakın zamanda kırsal ve ilçe merkezimizde mahallelerimizin yol sorunun bitireceğiz” ifadesini kullandı.

Artuklu Belediyesi ilçede yaptığı çalışmalar ile takdir topluyor. İlçenin her mahallesinde aktif olarak var olan Belediye, vatandaşların en çok şikayet ettiği konulardan birisi olan yol sorunları için de yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu konuda yapılan çalışmalar ise rakamlara yansıyor. Sadece 4 aylık bir bölümde 80 bin metrekare parke yol yapılarak vatandaşların istekleri yerine getirildi. Devam eden çalışmalar ile kırsal ve ilçe merkezinde mahallelerin beklentileri karşılanacak.

En büyük beklenti yoldu

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İlçemizin sorunlarını yok etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Göreve gelmelerinin akabinde en çok yol konusunda şikayet aldıklarına değinen Başkan Tutaşı, “İlçemizin sorunlarını bilen bir yapıda görevi devralmamızın akabinde kolları sıvayarak hemen harekete geçtik. Amacımız vatandaşlarımızın görmek istediği Artuklu’yu inşa etmekti. Günden güne büyüyen ilçemizde en büyük sorunların başında ise yol geliyordu. Gittiğimiz her yerde bu konuda talepler oluyordu. Biz de bu konuda duyarsız kalmadık. Hemen harekete geçerek çalışmalara başladık. Kısa sürede önemli rakamlara ulaştık” dedi.

Kırsalda da aktif bir şekilde çalışmalar başlıyor

4 ayda 80 bin metrekare parke yol yapıldığına vurgu yapan Tutaşı, “Biz hemşehrilerimizin mutlu olduğu bir Artuklu’yu hedefledik. Bu nedenle yol çalışmalarında da beklentilerin çok üstünde bir rakama ulaştık. Devam eden çalışmalarımızı eklediğimizde rakam çok yukarılara çıkacaktır. Bunun yanında yol onarımları ile de başarılı olduk. Yakın zamanda kırsal mahallelerimizde de yoğunlaşarak sorunları çözmeye devam edeceğiz. İlçemizin her noktası bizler için her zaman değerlidir. Ayrıca diğer alanlarda da yoğun bir şekilde çalışacağız ve vatandaşlarımızın istediği ilçeyi inşa edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

 

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
  • Diz kireçlenmesine karşı öneriler
  • Yağış nedeniyle süt ve peynirde bolluk oluştu
  • Afrika'dan gelen çöl tozu 2 gün etkili olacak
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA