• Mardin4 °C
  • Diyarbakır1 °C
  • Batman0 °C
  • Şırnak1 °C
  • İstanbul7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
21 ilde Sibergöz-26 operasyonları: 7️5️ gözaltı
15 Mart 2024 Cuma 08:35

21 ilde "Sibergöz-26" operasyonları: 7️5️ gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2️1️ ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık ve çevrimiçi çocuk müstehcenliği suçlarına yönelik operasyon düzenlendiğini belirtti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2️1️ ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık ve çevrimiçi çocuk müstehcenliği suçlarına yönelik operasyon düzenlendiğini belirtti.
 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, İstanbul, Kayseri, Tekirdağ, Giresun, Bursa, Gaziantep, Adıyaman, Samsun, Muğla, Ankara, Mersin, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, İzmir, Hatay, Denizli, Antalya, Bolu, Kahramanmaraş ve Batman'da düzenlenen "Sibergöz-26" operasyonlarının düzenlendiğini ve 7️5️ şüphelinin yakalandığını ifade etti.
 
Yerlikaya, operasyonlar sonucunda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve av tüfeği, 4️1️ adet telefon, 6️ adet bilgisayar, SIM kart, taşınabilir bellek ve banka/kredi kartına el konulduğunu söyledi. (İLKHA)  
Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2025 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA