• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zeynep Bastık, Tolga Akışın evlenme teklifine yeniden evet dedi
31 Mayıs 2021 Pazartesi 10:33

Zeynep Bastık, Tolga Akış'ın evlenme teklifine yeniden 'evet' dedi

3 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Tolga Akış'tan yeniden evlenme teklifi alan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, gözyaşlarını tutamadı.
Yaptığı coverlar ile popüler olan şarkıcı Zeynep Bastık, uzun bir süredir birlikte olduğu reklamcı nişanlısı Tolga Akış'tan evlenme teklifi aldı.
 
Sevgilisine ikinci kez 'Evet' yanıtını veren Bastık, gözyaşlarına hakim olamadı. Akış'ın sürprizi karşısında duygusal anlar yaşayan Zeynep Bastık, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ise ihmal etmedi.
 
"İlişkimizin beşinci gününde evlenme teklifi etti"
 
2018 yılında aşk yaşamaya başladığı Tolga Akış ile 2019'da nişanlanan ünlü şarkıcı, "Tolga mesleğinde öngörüsü çok yüksek biridir ama özel hayatında bu kadar öngörülü olacağını düşünmedim. Daha ilişkimizin beşinci gününde evlilik teklif etti. Ben nasıl 'Evet' dedim, bilmiyorum. Sadece kalp ve inanmışlık... Mantık, bilinç yok" ifadelerini kullanmıştı.
 
"Bu fotoğrafa iki kişi daha eklensin istiyorum"
 
Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Bastık, "En büyük hayaliniz ne?" sorusuna, "En başta sağlıklı ve huzurlu olmak istiyorum. Hayatlarınızın içinde uzun yıllar şarkı söyleyerek, varolmak istiyorum. Yaşamım boyunca gücümü iyiye ve iyiden yana kullanabilmek, bir gün ölüp gittiğimde arkamda kalıcı şeyler bırakabilmek ve sevgiyle hatırlanmak istiyorum. Ve bu fotoğrafa en az iki kişi daha eklensin istiyorum. Başka da bir hayalim yok" şeklinde cevap vermişti.
 
"Özlem duyuyorum"
 
Şarkıcı, geçtiğimiz senelerde Habertürk'e yaptığı açıklamalarda ise şu ifadeleri kullanmıştı:
 
"Hiç romantik değilim. Hayatımda bir defa aşık olmuşum ya da olmamışımdır. Aşk sözleri de yazıyorum ama özlem duyduğum için. Birine deliler gibi aşık olup, onun için şarkı yazmak nasıl olurdu diye düşünüp yazdığım birkaç parça var. Bazıları da, 'Off gerçekten böyle hissediyor olsam ya...' diye yazdığım şeyler. Bana samimi geliyor aslında çünkü özlem duyuyor ve bir gün yaşamayı istiyorsun."
 
Kaynak: magazinmahallesi.com
 
1-072.jpg
Bu haber toplam 202 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA