• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Zabıta personeline eğitim semineri
30 Kasım 2018 Cuma 13:02

Zabıta personeline eğitim semineri

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehirde uyguladığı projeler ile değişimi ve gelişimi yaşatıyor. 2 yıl gibi bir sürede birçok konuda ilkleri gerçekleştiren, Büyükşehir Belediyesi, personel eğitimlerine de önem vererek çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı meslek içi bilgilerin yanı sıra çağın gereklerinin belediye yönetimine entegre edilmesi düşüncesiyle personel bilgilendirme çalışmalarına önem veriliyor. Son olarak Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personele eğitimler verildi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Amacımız belediyemizin personelinin en donanımlı hale gelmesidir. İlimizde vatandaşlarımızın memnuniyetini gözeten bir anlayışla çalışmalar yapıyoruz. Hemşehrilerimizi dinliyor ve onların beklentilerini proje olarak yerine getiriyoruz. Bugün ilimizde birçok farklı konuda birçok proje bitirildi. Devam eden çalışmalarımız ise Mardin’in daha iyi yerlere gelmesini sağlayacak. Öte yandan vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmeleri için personelimizin eğitimlerine de dikkat ediyoruz” dedi.

Bütün birimlerin belirli aralıklar ile eğitimlere tabi tutulduğunu aktaran Yaman, “Belediye bünyesinde tüm birimlerimizin en donanımlı bir şekilde ilimize hizmet etmesini istiyoruz. Bu nedenle hizmet içi eğitimlerimizi sıklaştırdık. Personelimiz yasa değişikliklerini, iş güvenliğini  ve teknolojik gelişmeleri seminerlerimiz ile öğreniyor. Son olarak Zabıta Daire Başkanlığımız bünyesindeki personelimizin eğitimlerini sağladık. Çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

aw556742_01.jpg

Kaynak:
Bu haber toplam 90 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA