• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yüzüklerin Efendisinin Animasyon Filmi Geliyor
12 Haziran 2021 Cumartesi 10:48

Yüzüklerin Efendisi'nin Animasyon Filmi Geliyor

Yüzüklerin Efendisi evreninden animasyon yolda.
New Line Cinema, Orta Dünya'ya geri dönüyor. “Yüzüklerin Efendisi” ve “Hobbit” adlı uzun metrajlı film üçlemelerinin arkasındaki stüdyo, orijinal animasyon sinema filmi “The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” için Warner Bros. Animation'la ortaklık kuruyor. Yapım, “Yüzüklerin Efendisi: İki Kule”de tasvir edilen kale olan Miğfer Dibi'nin arkasındaki kanlı destanı ve onuruna çok para harcayan Rohan'ın efsanevi Kralı Helm Hammerhand'i tasvir edecek.
 
Netflix'in "Ultraman" anime serisini yöneten kıdemli yapımcı Kenji Kamiyama, filmi Jeffrey Addiss ve Will Matthews ("The Dark Crystal: Age of Resistance") tarafından yazılan senaryodan yönetecek. Joseph Chou (“Blade Runner: Black Lotus” TV dizisi) animasyonun yapımcılığını üstleniyor. “Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü”nün senaryosuyla Oscar kazanan Philippa Boyens, estetik ve anlatısal ilhamını “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesinden de alacak projeye danışmanlık yapıyor.
 
Planlanan animasyon, Amazon'un Yeni Zelanda'da şu sıralar çektiği devasa “Yüzüklerin Efendisi” serisiyle bağlantılı değil. Bu proje, Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nda, uzun metrajlı filmlerdeki olaylardan bin yıl önce geçiyor. Helm Hammerhand'in saltanatı, "LOTR" filmlerinden yaklaşık 260 yıl önce ortaya çıktı. Hayranlar Miğfer Dibi'ni şimdiye kadar sinema tarihinde çekilmiş en büyük savaş sahnelerinden birinin mekanı olarak kabul ediyorlar. 
 
Amazon, bahsi geçen diziyle, bir yandan da tarihin en büyük bütçeli dizisine imza atmaya hazırlanıyor. Şimdiden devam sezonları için onay verdiklerini de açıkladılar. Bu yılın sonlarında prömiyer yapması beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin sekiz bölümden oluşması ve bölüm sürelerinin ortalama 1 saat olması bekleniyor. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 915 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA