• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yetimler Vakfı’nın kırtasiye yardım paketleri hazır.
28 Ağustos 2019 Çarşamba 10:35

Yetimler Vakfı’nın kırtasiye yardım paketleri hazır.

Yetimler Vakfı, 2019-2020 eğitim öğretim yılında, yetim öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlıklarını tamamladı.
Yetimler Vakfı, 2019-2020 eğitim öğretim yılında, başta Diyarbakır ve ilçeleri olmak üzere daha önceden tespit edilmiş ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerin temel kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüm hazırlıklarını tamamladı.
 
Konuya ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yetimler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bozkır, bu tür kırtasiye yardımlarının düzenli olarak her yıl tekrarlandığını belirterek, “2019-2020 eğitim-öğretim yılı başlamadan önce kırtasiye yardımı hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu hafta içinde hazırlıklarımız bittiği gibi kırtasiye yardımlarımızı yetim ailelere ulaştıracağız.” dedi.
 
Yardımların dağıtımına ilk etapta Diyarbakır ve ilçelerinden başlayacaklarına dikkat çeken Bozkır, “Daha sonra gücümüz nispetinde çevre il ve ilçelerdeki yetim ailelere yardımlarımızı ulaştıracağız. Bu yardımlarımız ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde olan öğrenciler içindir.” ifadelerini kullandı.
 
“Bu yıl ki hedefimiz bin öğrenciye ulaşmak”
 
Bozkır, “Daha önce tarafımıza başvurusu gerçekleşmiş ve bizim de tespitte bulunduğumuz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımları ulaştırıyoruz. Bu yıl tahmini olarak bin öğrenciye ulaşma hedefindeyiz.” şeklinde konuştu.
 
Kırtasiye paketlerinin içeriğindeki materyallar hakkında bilgi aktaran Bozkır, “Kırtasiye yardım paketlerimizde; öğretmenlerin öğrencilerden istemiş oldukları ve öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği defter, kalem, açacak, silgi, boya gibi kırtasiye malzemeleri yer almaktadır.” diye belirtti.
 
Hedeflerinin daha fazla yetim aileye ulaşabilmek olduğunu ifade eden Bozkır, “Hedefimiz daha fazla yetim aileye ulaşabilmek ve bu hedefimize ulaşabilmemiz için de hayırseverlerin daha fazla yardımda bulunması gerekir. Bu uğurda yardım eden, destek sunan ve bizi yalnız bırakmayan hayırseverlerden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 199 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA