• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yerli otomobil TOGG Siirtte büyük ilgi gördü
15 Mayıs 2023 Pazartesi 17:20

Yerli otomobil TOGG Siirt'te büyük ilgi gördü

Tanıtım amaçlı Siirt'e getirilen yerli otomobil Togg, Siirtlilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.
Tanıtım amaçlı Siirt'e getirilen yerli otomobil Togg, Siirtlilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.
 
Türkiye'nin yerli arabası Togg, tanıtım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bu sefer Siirt'te boy gösterdi. Siirt halkı 15 Temmuz Demokrasi Parkında yerli ve milli otomobil Togg, ile tanıştı. Yerli otomobili inceleyen Siirt halkı Togg'a hayran kaldı.
 
Merkezde görücüye çıkan arabayı halk yakından incelerken, bazıları araca binip hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kendi arabamızı kendimiz üretiyoruz diyerek Togg'un Siirt'e hayırlı olmasını diledi.
 
"Yerli otomobilin üretilmesi çok büyük bir hikâye"
 
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu
 
Siirt Valiliği önünde araç sürüşü hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, "Çok mükemmel bir araba, müthiş bir şey, yerli otomobilin üretilmesi çok büyük bir hikâye ve bu hikâyenin başarılı olması çok kısa bir sürede gerçekleşti. Şu anda segmentinde çok üstün bir araba ve fiyatı da oldukça uygun, aynı segmentteki araçlarla kıyaslandığında, çok kısa bir zamanda Türkiye'nin her yerinde daha sonrasında da dünyada göreceğiz inşallah. Bu güne kadar sürdüğüm en güzel araba." ifadelerini kullandı.
 
"Ön sipariş verenlerden biriydim ama bana çıkmadı"
 
Selçuk Yılmaz
 
Togg'u yapan tüm mühendis ve siyasi iradeye teşekkür eden Selçuk Yılmaz," Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Ön sipariş verenlerden biriydim ama bana nasip olmadı. Kimlere çıkmışsa hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız yollarda görmeyi nasip etsin. Devlet büyüklerinin daha fazla gençlere destek vermesini istiyorum. Aracın iç dizaynı çok güzel, aynı segmentteki Avrupa arabalarından geriye kalır hiç bir yanı yok, hatta fazlası bile var. Togg'da olan bazı özelikler onlarda yok." şeklinde beğenisini ifade etti.
 
"Hayal değil gerçek ülkemiz yerli ve milli aracını üretecek pozisyona geldi"
 
Abdullah Tetik
 
Ülke insanlarının hasretle beklediği ve Türkiye'nin yaptığı en büyük devrimlerden biri olan Togg'un Siirt'te sergilenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Abdullah Tetik, "Şu anda Siirt halkı akın akın togg'u görmeye geliyorlar. Heyecanları yüzlerine vuruyor, çok mutlu oldukları belli oluyor. Bu noktada ülkemizin başarısını kutluyoruz. Hayal değil gerçek. Ülkemiz yerli ve milli aracını üretecek pozisyona geldi. Ülkemizin gençlerine imkân tanındığında ellerinden gelen tüm gayreti gösterip büyük başarılara imza attıklarına bu şekilde şahit olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.
 
"Olmaz diyorlardı ama oldu daha iyisini yapacağımıza inanıyorum"
 
Sadık İşlek
 
Togg'u görmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Sadık İşlek, ülke adına, milletimiz adına çok gururlu olduğunu, başarının altına imza atan, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Olmaz diyorlardı ama oldu daha iyisini yapacağımıza inanıyorum. Gençlerim önü açıldığında inşallah daha iyilerini yapacağız." şeklinde temennilerini dile getirdi.
 
"Togg'a maket diyenler oldu gelsinler kendi gözleriyle görsünler"
 
Togg'u Türkiye için büyük bir başarı ve icraat olduğunu dile getiren, "Suat Aktaş, "Büyük bir hayaldi ama bu hayalin gerçek olduğunu işte gözlerimizle görüyoruz. Bunu için maket diyenler oldu. Gelsinler kendi gözleriyle görsünler. Bizim gurur duymamız lazım, bu Türkiye'mizin bir eseridir. Yerli ve millidir, tekelinin başka yerden gelmesi bizi alakadar etmez. Bizim malımıza sahip çıkmamız lazım, sahip te çıkacağız. Allah'ın izni ile bundan sonra gelecekler de buna engel olmayacaklar." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA