• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni yapıların inşa edildiği kırsal bölgelerin yol hizmetleri tamamlandı
03 Eylül 2020 Perşembe 09:36

Yeni yapıların inşa edildiği kırsal bölgelerin yol hizmetleri tamamlandı

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Molla Ali ve Karahan mahallelerinde vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği bölgeleri yol hizmetine kavuşturdu.
Pandemi sürecinde 45 kilometreyi bulan yeni yollar yaparak vatandaşların hizmetine sunan belediye ekipleri, Molla Ali ve Karahan mahallerinde inşa edilen yeni yapıların olduğu bölgelere kullanışlı yollar kazandırdı. İki mahallede ayrıca olası sel taşkınları ve doğal afetlere karşı beton boru döşeme çalışması da gerçekleştirildi.
 
Kırsal bölgelerde bulunan mahalle ve mezraların tamamına olmak üzere toplamda 92 yerleşim yerinde yeni yol yapma ve bakım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların taleplerini yerine getirerek ilçede yolu olmayan yerleşim yeri bırakmamayı hedefliyor.
 
Belediye ekipleri ilçe merkezinde asfaltlama, kaldırım yenileme ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürerek yerleşim yerlerinin yıllardır ihmal edilen sorunlarını çözerken, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da vatandaşlarla bir araya gelerek gönüller kazanmaya devam ediyor.
 
Bağlar halkıyla buluşmalarına aralıksız şekilde devam eden Beyoğlu, Alipınar Mahallesi’nde üç eve misafir oldu. Mahalle sakinleri ve esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.
 
Beyoğlu’nun bir diğer durağı Göçmenler Caddesi oldu. Esnafın yakın ilgisi ile karşılanan Beyoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgınına karşı uyulması gereken önlemlerle ilgili uyarılarda bulundu.
 
Vatandaşların huzuru ve selameti için çalıştıklarını belirten Beyoğlu, "Ekiplerimiz ilçemizin her karışına hizmet götürüyor. Bizler de vatandaşlarımızı ziyaret ederek dertleşiyor, taleplerini yerine getiriyoruz. Milletimizin emanetine layık olmak için samimiyet ve gayretle mücadele ediyoruz. Rabbim bu yolda bizi mahcup etmesin. Biz milletimizin hayır duasına talibiz.” diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 1494 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA