• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeni Three Men and a Baby Filmini Mo Marable Yönetecek
01 Şubat 2021 Pazartesi 15:14

Yeni "Three Men and a Baby" Filmini Mo Marable Yönetecek

Disney+'ın yeni filmi için yönetmen bulundu.
Disney'in yeniden çekme kararı verdiği Three Men and a Baby'nin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı resmi olarak açıklandı. Disney+'ta izleyici karşısına çıkacak olan filmin yönetmenliğini Emmy adaylığını bulunan Mo Marable üstlenecek.
 
Woke, Brockmire, The Last O.G. gibi yapımlarla tanınan Maurice Marable, ilk uzun metraj filmini Three Men and a Baby ile hayata geçirecek.  The Greatest Showman, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, High School Musical, The Beach Bum gibi yapımlarla bir yıldıza dönüşen Zac Efron, Three Men and a Baby'nin yıldızı olacak. Böylelikle orijinal filmde Tom Selleck'in karakterinin yerine geçecek. Hot Air ile tanınan Will Reichel ise filmin senaryosunu kaleme alıyor.
 
Mo Marable'ın yönetmenliğini üstleneceği Three Men and a Baby'nin orijinal filminin konusu ise şöyleydi: Three Man and A Baby, üç bekar adamın bir bebekle olan imtihanını anlatıyordu. Peter bir mimar, Michael bir sanatçı ve Jack bir oyuncudur. Manhattan'da bir apartman dairesinde yaşıyorlardır. Jack, film çekimleri için Türkiye'ye gider. Bu sırada da Jack'in bir kızının olduğu ortaya çıkar. Peter ve Michael, bebeği kapılarının önünde bulurlar. İkili, bebeğin bakımını üstlenmek zorundadır. Yüzde yüz bekar olan bu beyler, artık yaşamlarını kökünden değiştirmek zorundadırlar.
 
1985 yılında çekilen Trois Hommes et un Couffin filminden uyarlanan Three Men and a Baby, Disney'in o dönemki en büyük işlerinden biriydi. Film, gişede 100 milyon dolar kazandırmıştı. Zack Efron, Three Men and a Baby sayesinde High School Musical'dan sonra geçen yılların ardından ilk kez Disney ile birlikte yeniden çalışacak.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA