• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yazar Yararlı okuyucularıyla buluştu
14 Haziran 2021 Pazartesi 10:17

Yazar Yararlı okuyucularıyla buluştu

Batmanlı okuyucularıyla buluşan yazar Bilal Yararlı, kitaplarını imzaladı.
Batman’a gelen Yazar Bilal Yararlı için imza günü düzenlendi. Bilim Kitap Kırtasiyede düzenlenen imza günü okuyucuların yoğun ilgisiyle karşılandı.
 
İmza etkinliği esnasında duygularını paylaşan Yazar Yararlı, ilk defa Batmanlı okuyucu kardeşleriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu, gördüğü ilgiden ötürü duygulandığını söyledi.
 
Gençliğin kitap okuma konusunda sıkıntısı olduğunu, dindar gençliğin az kitap okuduğunu vurgulayan Yazar Yararlı, bu tür etkinliklerin kitaba olan ilgiyi artırdığını, okumaya olumlu katkı sunduğunu ifade etti.
 
Kitap imzalama günlerinin yazar ile okuyucu arasında bir gönül bağının kurulmasına vesile olduğunu, bu yolla hem yazarın üretkenlik anlamında motive olduğunu hem de okuyucunun kitapla irtibatının artmasına vesile olduğunu söyledi.
 
10 civarında eserinin bulunduğunu belirten Yazar, Romancı Yararlı, “Bu etkinlik yazar olarak katıldığım ilk imza günümdür. Doğrusu Batman’daki kitapsever kardeşlerimden böyle yoğun bir ilgi beklemiyordum. Batmanlı gençlerin okumaya, kitaba olan ilgileri bir yazar olarak beni memnun etti. İnşallah tekrar Batman’a gelmek, okuyucularımla buluşmak kısmet olur.” dedi.
 
Yazar Yararlı’nın kitaplarını, özellikle romanlarını büyük bir ilgiyle okuduklarını belirten Batmanlı kitapseverler ise Yararlı ile böyle bir ortamda buluşup tanışmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
 
Bu tür kitap imza günlerinin artırılmasını isteyen kitapseverler, diğer yazarları da Batman’a beklediklerini söylediler.(İLKHA)
Bu haber toplam 170 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA