• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yatalak ve engelli vatandaşlar evlerinde ziyaret ediliyor
21 Aralık 2019 Cumartesi 11:46

Yatalak ve engelli vatandaşlar evlerinde ziyaret ediliyor

​Adıyaman İl Müftülüğü tarafından il genelinde bulunan yatağa bağlı engelli vatandaşlar ziyaret ediliyor, sıkıntıları paylaşılarak dertlerine ortak olunuyor.
Adıyaman Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu "Senin Derdin Benim Derdim" projesi kapsamında, Adıyaman'da yatalak ve engelli olan kişilerin ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.
 
İl Müftü Yardımcısı Hatun Özmen, İl Koordinatörü İsmail Gün ve Ramazan Taş'tan oluşan ekip, engelli vatandaşları ziyaret ediyor, dertlerine derman olmaya çalışıyor.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özmen, "Senin Derdin Benim Derdim' projesi kapsamında engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Dinimiz engellilere büyük ehemmiyet vermiştir. Onlar, Allah'ın özel kullarıdırlar. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed, Medine-i Münevvere’den cihad için çıktıklarında görme engelli olan Abdullah bin Ümmü Mektum'u kendi yerine 13 defa vekil olarak tayin etmiştir." dedi.
 
Özmen, "İlimizde resmi verilere göre, 21 bin evden çıkamayan 740 engelli kardeşimiz var. Bu kardeşlerimizi ziyaret etmeye devam ederek onların yalnız olmadığını kendilerine hissettirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı. ( İLKHA)
 
Bu haber toplam 457 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA