• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yahya Abdul-Matteen II ve Dwayne Johnson Aynı Filmde Buluşuyor!
06 Haziran 2021 Pazar 12:53

Yahya Abdul-Matteen II ve Dwayne Johnson Aynı Filmde Buluşuyor!

Başarılı ikili, aksiyon filmi için bir araya geliyor.
Variety'nin haberine göre, Yahya Abdul-Mateen II ve Dwayne Johnson, Austin, Texas'ın yeraltı müzik sahnesini konu alan aksiyon-gerilim filmi “Emergency Contact” için bir araya gelecek. Abdul-Mateen, yazar ekibi Rory Haines ve Sohrab Noshirvani'nin bir fikrine dayanan ve Warner Bros.'ta kurulan orijinal projede başrol oynayacak ve yürütücü yapımcı olacak.
 
Film, Austin'de geçen yüksek profilli bir aksiyon filmi olarak tanımlanıyor ama başka bir senaryo detayı mevcut değil. Flynn, FlynnPictureCo aracılığıyla prodüksiyon yapıyor. Yapımcı ortaklar arasında, Seven Bucks Productions adına Johnson, Hiram Garcia ve Dany Garcia yer alıyor. Haines ve Noshirvani, Johnson'ın başrolde olduğu DC macera filmi “Black Adam”ın senaryosunu da yazdı.
 
Yazar ekibi, drama filmi “The Mauritanian”ın uyarlanmış senaryosu için BAFTA adaylığı kazandı. “Emergency Contact”ın yürütücü yapımcılığını Scott Sheldon, Haines ve Noshirvani üstlenecek. FlynnPictureCo.'dan Chanel Bowling filmi denetleyecek. HBO'nun “Watchmen” dizisiyle Emmy kazanan Abdul-Matteen, “The Trial of the Chicago 7”de Bobby Seale olarak rol aldı ve bu yıl içinde “Matrix 4” ve “Candyman” gibi filmlerle karşımıza çıkacak. Daha sonra “Mad Max” filmi “Furiosa” ve “Aquaman 2” bunları takip edecek.
 
FlynnPictureCo. ve Seven Bucks, yakın zamanda Disney'in “Jungle Cruise” ve aksiyon filmi “Red Notice” için de birlikte çalıştı. FlynnPictureCo., “Stillwater” filmini yakında piyasaya sürüyor ve New Line için “Hello Kitty” uyarlamasını geliştiriyor. “Seven Bucks”ın yayında olan NBC komedisi “Young Rock”ın yanı sıra çok sayıda yeni projesi var.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 919 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA