• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Warner Bros., ‘Dune’ Dahil Birkaç Filmin Vizyon Tarihini Değiştirdi
26 Haziran 2021 Cumartesi 11:43

Warner Bros., ‘Dune’ Dahil Birkaç Filmin Vizyon Tarihini Değiştirdi

Dune için, bilim-kurgu hayranları birkaç hafta daha bekleyecek
Warner Bros., birkaç filmin vizyon tarihini değiştirdi ve “Dune”a kavuşma tarihi üç hafta kadar uzadı. Warner Bros., bilimkurgu destanının yeni vizyon tarihini 22 Ekim olarak belirledi. Bu tarih, daha önce 1 Ekim olarak ayarlanmıştı. Değişiklik haberi, cuma günü Warner Bros. tarafından duyuruldu ve daha büyük bir vizyon tarihi değişiklik paketinin bir parçasıydı.
 
“The Many Saints of Newark”, daha önce “Dune” tarafından tutulan orijinal yeri alarak bir hafta ileri gitti. “Sopranos” prequel şimdi 1 Ekim'de, yani önceki tarihi olan 24 Eylül'den bir hafta sonra başlayacak. Değişiklikler, Clint Eastwood'un yaklaşmakta olan filmi “Cry Macho”yu da etkiledi ve “Dune” yerini aldığı için bir aya yakın öne çekildi. “Cry Macho”, önceki tarih olan 22 Ekim'den üç hafta önce, 17 Eylül'de yayınlanacak.
 
Bu, Denis Villeneuve'ün yönettiği “Dune”un son gecikmesi. Merakla beklenen film, Covid-19 pandemisi nedeniyle yaklaşık bir yıl ertelenmeden önce, 18 Aralık 2020'ye ayarlıydı. A listesindeki oyuncular arasında Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, Jason Momoa ve Javier Bardem yer alıyor. Film, ailesinin ve halkının geleceğini garanti altına almak için evrendeki en tehlikeli gezegene seyahat etmesi gereken, anlayışının ötesinde büyük bir kadere doğmuş, parlak ve yetenekli bir genç adam olan Paul Atreides'in hikayesini anlatıyor. Film, dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapacak.
 
Tesadüfen, “Dune”un yeni çıkış tarihi “The French Dispatch”le aynı güne denk geliyor. Her iki filmin de yıldızı Chalamet. “The Many Saints of Newark”ın yıldızları ise Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, Michela De Rossi, John Magaro, Ray Liotta ve Vera Farmiga olurken, Michael Gandolfini, babasının ikonik karakteri Tony Soprano'nun genç bir versiyonunu oynayacak. Film, Newark isyanlarının patlayıcı çağında, rakip gangsterlerin ayaklanmaya başladığı ve çok güçlü DiMeo suç ailesinin şehir üzerindeki hakimiyetine meydan okuduğu dönemde geçiyor.
 
Clint Eastwood'un yönettiği ve başrolde oynadığı “Cry Macho”, 1978'de bir adamın genç oğlunu eve getirmek ve alkolik annesinden uzaklaştırmak için eski bir patrondan iş alan emekli rodeo yıldızı ve at yetiştiricisini konu alıyor. Teksas'a geri dönerken Meksika'nın kırsalını geçen bu alışılmadık ikili, beklenmedik bir şekilde zorlu bir yolculukla karşı karşıyadır. Bu yolculukta dünyadan bıkmış atlı, çocuğa iyi bir adam olmanın ne demek olduğunu öğreterek kendi kurtuluşunu bulabilir. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 936 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA