• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“War of the Worlds”, İkinci Sezonuyla FXte!
02 Haziran 2021 Çarşamba 10:59

“War of the Worlds”, İkinci Sezonuyla FX'te!

Dizi, Türkçe alt yazılı ya da dublajlı seçeneğiyle izlenebilecek
H.G. Wells’in klasikleşen romanından esinlenen ve insan türünü yeryüzünden silmeye çalışan uzaylı saldırısının sonrasındaki olayları anlatan “War of the Worlds”, hayranların merakla beklediği ikinci sezonuyla 3 Haziran Perşembe akşamı saat 21.30’da orijinal dilinde Türkçe alt yazılı ya da Türkçe dublajlı seçeneğiyle FX ekranlarında yer alacak ve izleyiciyle buluşacak 
 
BAFTA ödüllü Howard Overman tarafından yazılan ve dünya çapında birçok ülkede büyük ilgi gören dizi War of the Worlds, dünyanın sonunu getirebilecek güçte bir uzaylı istilasından sağ kalan bir grup insanın hikayesine odaklanırken, böylesine yıkıcı bir saldırının arkasındaki sebepleri de irdeliyor. Hikayenin modern ve yeni bir düzenlemesi olan yapım, günümüz Avrupası’nda sahneleniyor. 
 
Dizinin oyuncu kadrosunda Léa Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stéphane Caillard, Adel Bencherif ve Guillaume Gouix gibi isimler yer alıyor. “War of the Worlds” ikinci sezonuyla 3 Haziran Perşembe akşamı saat 21.30’da orijinal dilinde Türkçe alt yazılı ya da Türkçe dublajlı seçeneği ile yeniden FX ekranlarında yer alacak.
 
Birçok farklı kategoride film ve dizilerle yayın yapan ve her ay içerik havuzunu genişleten FX, renkli ve çeşitli bir dünyanın kapılarını aralıyor. FX kanalı Türkiye üzerinden D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izlenebiliyor. Dizinin ilk sezonu 2019 yılında yayınlanmış ve başarılı sonuçlar sonrası devam etmesine karar verilmişti. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 974 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA