• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Veysi ŞAHİNden Coşkulu Esnaf ziyareti
18 Haziran 2018 Pazartesi 19:37

Veysi ŞAHİN'den Coşkulu Esnaf ziyareti

Ak Parti Mardin Milletvekili adayı Veysi ŞAHİN'den coşkulu kalabalık eşliğinde Midyat'ta esnaf ziyareti geçekleştirildi.

Ak Parti Mardin Milletvekili adayı Veysi ŞAHİN'den coşkulu kalabalık eşliğinde Midyat'ta esnaf ziyareti geçekleştirildi.

Milletvekili Adayı ile beraber Midyat Belediye Başkanı Şehmus NASIROĞLU, Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat ERİ, Midyat Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Melih GÜNEŞTAN, Ak Parti Mardin Kadın Kollarından bir heyet ile Midyat Gençlik Kolları Başkanı Veysel GÖKÇE ve çok sayıda partili esnaf ziyaretinde hazır bulundu. Ziyaretler kapsamında Gazetemiz Midyat Habur'a da uğrayan Milletvekili Veysi ŞAHİN yapmış olduğu esnaf ziyaretleri ve halk buluşması ile ilgili olarak şöyle konuştu.

"Halkımız bizleri çok samimi ve içten bir şekilde karşılıyor. Bu da bizim heyecanımızı ve azmimizi daha da pekiştiriyor. Allah'ın izniyle 24 Hazirana kadar Mardin'de, Midyat'ta, Kızıltepe'de, Dargeçit'te, Derik'te, Mazıdağı'nda, Ömerli'de, Yeşilli ve Kabala ile ve tüm mahallelerimizde çalmadık kapı, gidilmedik yer bırakmayacağız ve Cumhurbaşkanımıza Mardin'den güçlü bir ses vereceğiz." dedi.

Ayrıca Milletvekili ŞAHİN konuşmasını şu şekilde sürdürdü. "20 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın katılımı ile yapılacak olan Mardin Mitingine tüm halkımızı davet ediyorum." dedi.

foto-galeri.gif

 

Bu haber toplam 2053 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA