• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vefat Eden Oyuncu Cloris Leachmanı Yıldızı Yapan Jump Darlingden Fragman
03 Şubat 2021 Çarşamba 13:02

Vefat Eden Oyuncu Cloris Leachman'ı Yıldızı Yapan "Jump Darling"den Fragman

Bağımsız indie film Jump, Darling'den yeni bir fragman paylaşıldı.
Bir Drag Queen'in hikayesini anlatan "Jump, Darling"den resmi fragman paylaşıldı. İlk uzun metraj filmini Jump Darling ile hayata geçiren Phillip Connell, filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmin yıldızları ise geçtiğimiz haftalarda vefat eden 94 yaşındaki Cloris Leachman ve ilk kez bir filmde rol alan Thomas Duplessie oluyor.
 
Filmin konusu ise şöyle: Acemi bir drag queen Russell, belirsiz geleceği ve sıradan hayatı arasında sıkışıp kalır. Yaşadığı bir ayrılık sonrasında Russell ülkeden ayrılarak, iyice yaşlanmasına rağmen huzurevine yerleşmeyi reddeden büyükannesi Margaret’in yanına gider. Russel ve Margaret birlikte ülkeyi dolaşmaya karar verir.
 
Jump Darling'in oyuncu kadrosunda Oscar ve 8 kez Emmy Ödülü sahibi olan Cloris Leachman ve Thomas Duplessie'nin yanı sıra Linda Kash, Jayne Eastwood ve ünlü Drag Queen sanatçıları Tynomi Banks, Fay Slift ile Miss Fiercelicious yer alıyor. Özellikle Tynomi Banks'i Kanada'da yayınlanan Drag Race yarışma programından tanıyoruz. Jump Darling filminin dağıtımı Kanada üzerinden yapılıyor. Filmin yönetmeni ve yazarı Philip J. Connell oluyor. Genevieve Scott ise senaryoyu düzenleyen isim oluyor.
 
Jump Darling dünya prömiyerini Toronto Inside Out Film Festival'da yapmıştı. Mart ayı içerisinde ise izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

Kaynak: beyazperde.com

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA