• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Van Dammelı Netflix Filmi The Last Mercenaryden Altyazılı Fragman
08 Haziran 2021 Salı 10:37

Van Damme'lı Netflix Filmi "The Last Mercenary"den Altyazılı Fragman

Van Damme, Netflix aksiyonuyla karşımıza çıkacak
Aksiyon filmlerinin efsane isimlerinden Jean-Claude Van Damme, Netflix filmiyle ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. The Last Mercenary (Emekli Ajan) adlı film 30 Temmuz 2021 tarihinde prömiyer yapacak. Van Damme, adından anlaşılacağı üzere ani gelişen bir olay için aksiyona geri dönen eski bir ajana hayat verecek ve fragmana göre temposu hiç düşmeyen, mizah soslu bir film bizi bekliyor olacak.
 
Filmin konusuna göre, eski bir gizli servis ajanı, yıllarca oğludan bihaber yaşar. Ancak, bir gün bir bürokrat tarafından yapılan bir hata sonucu oğlunun silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmakla suçlandığını öğrenir. Bu durum üzerine eski ajan, oğlunu kurtarmak için Fransa'ya dönmek zorunda kalır. Bütün olaylar bu noktada başlar.
 
Filmin yönetmen koltuğunda David Charhon oturuyor. Charhon, filmin senaryosunu ise Ismaël Sy Savané ile birlikte kaleme aldı. İkonik aksiyon yıldızı Jean-Claude Van Damme'a oyuncu kadrosunda eşlik eden isimler arasında Eric Judor, Miou-Miou, Patrick Timsit, Valerie Kaprisky, Nassim Lyes ve Mike Gassaway gibi isimler yer alıyor. 
Netflix, filmin Türkçe altyazılı, heyecan verici bir fragmanını yayınladı. Film, 30 Temmuz tarihinde, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de prömiyerini yapacak. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 945 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA