• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman’dan bayram ziyaretleri
16 Haziran 2018 Cumartesi 18:18

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman’dan bayram ziyaretleri

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Ramazan Bayramı dolayısıyla, bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, İl Jandarma Komutanlığı ile Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ziyaret ederek jandarma, polis ve güvenlik korucuları ile bayramlaştı.

Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla bayramlaşan Yaman, daha sonra Devlet Hastanesi yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş dileklerini sundu. Burada, hasta ve yakınlarıyla bayramlaşan Yaman, Atatürk Kültür Merkezinde, kurum müdürleri, daire başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gazeteciler, vatandaşlar ile Valilik ve Büyükşehir Belediye çalışanları ile bayramlaştı.

“Hemşehrilerimin bayramlarını kutluyorum”

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Jandarma, polis, güvenlik korucuları ile bayramlaştık daha sonra hastanede yatan hasta ve yakınları bayramlaştık. Şimdi de hemşehrilerimizle bir araya geldik ve bayramlaşıyoruz.” dedi.

“Mardin çok kültürlü bir şehir”

Yaman, şunları söyledi: “Mardin deyince akla çok kültürlü ve çok inançlı bir şehir gelir. Bu kültürel zenginliği şehrin içtimai hayatında da görüyoruz. Bunu bayramlaşmalarda da görebiliyoruz. Şimdi de Süryani Cemaatinin değerli temsilcileri ile bayramlaşıyoruz. Süryani toplumu hiçbir etkinlikte vatandaşları yalnız bırakmıyor. Aynı şekilde Müslümanlarda Süryani ve Ezidi toplumunu hiçbir etkinlikte yalnız bırakmıyorlar. Güzel bir gelenek ve birliktelik var. Bu birliktelik özellikle son bir yıldır huzuru sağlamış oluyor. İnşallah bu birliktelik, dayanışma ve kardeşlik devam eder. Hemşehrilerimin Ramazan Bayramlarını kutluyorum.”

“Seçim için gerekli güvenlik önlemlerini aldık”

Yaman, bayramın huzur içinde geçmesi için gerekli bütün önlemleri aldıklarını belirterek, "Bayramdan sonra da seçim var. Ona ilişkin de önlemlerimiz sürüyor. İnşallah huzur içinde bayramı ve seçimleri geçireceğiz. Vatandaşımızın çok rahat iradesini sandığa yansıtabilmesi için gerekli önlemleri aldık. Güvenlik kuvvetlerimizin eğitimleri bitti. İnşallah bölgedeki huzur devam edecek." diye konuştu.

img_4550.jpg

img_4560.jpg

img_4588.jpg

img_4594.jpg

img_4619.jpg

img_4639.jpg

img_4652.jpg

img_4680.jpg

img_4683.jpg

img_4698.jpg

Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Bina ikmal inşaatı yaptırılacak
  • Midyat MYO’da öğrencilere iftar verildi
  • Vali Tuncay Akkoyun, yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı
  • Bağlar ve Seyitler’de Sondaj Kuyusu Kazı Çalışmaları Tamamlandı
  • Adana'da 250 sikke ele geçirildi
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA