• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Hacıbektaşoğlu Şirvanın köylerinde incelemelerde bulundu
08 Nisan 2022 Cuma 10:35

Vali Hacıbektaşoğlu Şirvan'ın köylerinde incelemelerde bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Şirvan ilçesine bağlı köyler ile bunlara bağlı bazı mezraları ziyaret ederek bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.
Şirvan ilçesine bağlı Oya, Kayahisar, Kesmetaş, Cevizlik ve Nallıkaya köyleri ile bu köylere bağlı bazı mezralarda incelemelerde bulunan Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve problemlerini dinledi.
 
Hacıbektaşoğlu, ziyaret sırasında kendisine iletilen sorunları tek tek not aldırarak çözümü için yetkililere talimat verdi. Köy yollarının kalitesinin yükseltilmesi için uygun bir yerde konkesor şantiyesinin kurulması ve çalışmaların başlamasına karar verildi.
 
Vali Hacıbektaşoğlu ziyaret ettiği köylerdeki okulları gezerek öğretmen ve öğrencilerle görüştü, çalışmalar ve yapılacak eğitim yatırımları hakkında bilgi aldı.
 
İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Hacıbektaşoğlu, "Bu mübarek Ramazan gününde köylerimizde incelemeler yaptık. Vatandaşlarımızla görüşüp, onların Ramazanlarını kutladık ve sorunları hakkında bilgi aldık. Okullarımızı ve jandarma karakollarımızı da ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve kahraman Mehmetçiklerimizle görüştük. Vatandaşlarımızın yanında olmak ve onlara destek olmak bizlerin en önemli sorumluluklarından biridir. Bizler de her fırsatta halkımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızı dinleyerek bizlere ilettikleri her türlü ihtiyaç, sıkıntı ve taleplerini imkânlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışıyoruz." dedi.
 
Siirt'in, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve huzurun, hoşgörü ile yoğrulduğu kadim bir şehir olduğunu hatırlatan Vali Hacıbektaşoğlu, ilimiz genelinde huzur, güven ve istikrar ortamının daha da güçlendirilmesi, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını ve refah düzeylerini yükseltmek için devletin her türlü imkânının seferber edildiğini sözlerine ekledi. (İLKHA)
Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA