• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Hacıbektaşoğlu köy ziyaretlerine devam ediyor
04 Kasım 2022 Cuma 08:06

Vali Hacıbektaşoğlu köy ziyaretlerine devam ediyor

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla ve Palamutlu köyleri ile Tillo ilçesine bağlı Akyayla köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla ve Palamutlu köyleri ile Tillo ilçesine bağlı Akyayla köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Köy girişinde Pervari Kaymakamı Mehmet Faruk Kazdal, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Beğendik Belde Belediye Başkanı Gürgün Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Köy Muhtarı Naif Ayhan ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
 
Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
 
Vatandaşların taleplerini yetkililere not aldıran Vali Hacıbektaşolu, “Köydes projeleri kapsamında Pervari ilçemize bağlı Tosuntarla köy yolunu Kilis mezrasından başlamak üzere 8,5 km‘lik kısmının alt yapı ve stabilize işlerinin tamamlandığını önümüzdeki günlerde 1. kat asfalt sathi kaplama işlemi yapılarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Ayrıca yine bu köyümüzde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğümüz tarafından 12.000 m³ su depolama hacim kapasitesine sahip Pervari/Tosuntarla Köyü Hayvan İçme Sulama Göletti tamamlanarak, 2.500 Küçükbaş ve 200 Büyükbaş hayvana içme suyu temini sağlanmıştır." dedi.
 
Tosuntarla köyünde incelemelerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Palamutlu köyüne geçerek, vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu Palamutlu İlköğretim okulu ve Anasınıfını ziyaret etti.
 
Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin etkinlik programına iştirak ederek, bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
 
Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Pervari ve Tillo ilçe sınırında yer alan " Beyaz Kapı" mevkiinde incelemelerde bulundu. Güvenlik Korucuları ve Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, yetkililerden bilgi aldı.
 
Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Tillo ilçesine bağlı Akyayla köyünde vatandaşları ziyaret etti.
 
Vatandaşların, sorun, talep ve beklentilerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, köydeki çocukları da unutmayarak, kendileri ile özel olarak ilgilendi, çeşitli hediyeler verdi. (İLKHA)
Bu haber toplam 279 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA