• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Erin zırhlı aracın altında kalan küçük kızı hastanede ziyaret etti
22 Ekim 2021 Cuma 10:20

Vali Erin zırhlı aracın altında kalan küçük kızı hastanede ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Viranşehir'de zırhlı aracın altında kalan küçük kızı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Viranşehir PTT Caddesi'nde aniden koşup zırhlı polis aracının altında kalarak yaralanan Nure Dikçe'yi ziyaret etti.
 
Meydana gelen kaza sonucu yaralanan ve Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alınan küçük kızın sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Erin, aile ile de görüşerek Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirten Vali Erin, polis aracının çok yavaş şekilde seyir halinde olduğunu, ara sokaktan hızlıca koşarak caddeye çıkan küçük kızın aracın ön kısmına çarptıktan sonra yere düştüğünün güvenlik kameralarına yansıdığını ifade ederek, "Doktorlarımız minik kızımızla yakından ilgileniyorlar. İlk ameliyatı yapıldı. Ayağındaki kırıklar tespit edildi. Şu anda normal servise alınmış durumda. Tamamen sağlığına kavuşana kadar doktorlarımız ilgilenmeye devam edecekler." diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 259 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA