• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI GÖZ SAĞLIĞI BLOĞU GOZUMUNDEGERİ.COM
28 Ocak 2021 Perşembe 12:47

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI GÖZ SAĞLIĞI BLOĞU GOZUMUNDEGERİ.COM

Optik cam ve hammadde üretiminde ileri teknoloji üretim altyapısı ve Ar-Ge çalışmalarıyla sektörde birçok ilke imza atan Seiko Optik, Türkiye’de toplumsal bilincin artmasına yönelik projeler geliştiriyor.
Türkiye’de göz sağlığı farkındalığını artırmayı sosyal sorumluluk anlayışının merkezine koyan Seiko Optik, Türkiye’nin en kapsamlı göz sağlığı bloğu gozumundegeri.com’u hayata geçirdi. 
 
Seiko Optik Türkiye, doktor iş birliği ve bilgilendirici makaleler, ‘Gözümün Değeri’ projesi ‘Karanlık Oda’ saha etkinlikleri, erken bilincin oturmasına yönelik ‘Sağlıklı, Gözler Bilinçli Nesiller’ projelerinden sonra hayata geçirdiği blogla göz sağlığına dair doğru bilgiye hızlı erişimi sağlıyor. “Yoğun akıllı telefon, tablet ve bilgisayar kullanımına bağlı olarak göz problemleri ile ilgili farkındalıkta bir artış olsa da Türkiye, henüz göz sağlığı konusunda bilinçli değil” diyen Seiko Optik Türkiye Marka İletişimi Direktörü Ebru Ural, “yoğun sosyal medya, telefon ve tabletler üzerinden bilgiye erişim gibi sebeplerle okuma zorluğu çekilmesi ile görme sorunları daha hızlı fark ediliyor. Ancak toplum olarak erken muayene, muayene sıklığı ve görme bozukluklarının yarattığı fiziksel ve ruhsal problemlerin farkında değiliz. Farkındalığı artırmaya yönelik çok değerli projeler gerçekleştirdik. Hayata geçirdiğimiz blogla göz sağlığının sadece görme bozukluğundan ibaret olmadığını da anlatıyoruz. Dolu dolu ve bilgiyle donatılmış içerikler yer alacak” dedi.
 
Soru Sor, İzle, İncele: Göz Sağlığı ile İlgili Yeni Nesil Yaklaşım 
Göz sağlığı konusunda derin bir kaynak niteliğinde hayata geçirilen blog, Seiko Optik Türkiye Göz Sağlığı Danışmanı Opr. Dr. Özgür Gözpınar moderatörlüğünde yenilikçi ve interaktif bir yaklaşımla oluşturuldu. Nitelikli ve her geçen gün yenilenen geniş bilgi içeriğinin yanı sıra Türkiye’de göz ve göze dair gelişme ve çözümler, bilgilendirici makaleler ve en çok merak edilen göz problemlerini konu eden videolar yer alıyor. 
 
Güncel bilgi akşının sağlanacağı www.gozumundegeri.com kapsamlı arama bölümü ile kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Türkiye’de göz sağlığıyla ilgili dijital kaynakların yetersizliği iç görüsünden yola çıkarak oluşturulan blog, içerikleriyle göz problemlerinin sadece görme bozukluğundan ibaret olmadığını da ortaya koyuyor. 
 
Optik sektöründe çığır açan ilkler…
Farklı ihtiyaçlar ve yaşam şekillerine göre mercekler geliştiren, üretimin her aşamasında büyük bir hassasiyet ve özenle hareket eden Seiko, optik sektöründe çığır açan yeniliklere imza atıyor. 90’lı yıllarda, günümüz teknolojisinin temellerini oluşturan ‘FreeForm’ teknolojisi ile uzak ve yakını tek odaklı progressive camda toplayan Seiko, yüksek miyop numaralar için dünyanın en ince organik camını üreterek sektörde ilklere imza atan marka olarak öne çıkıyor. 
 
Bu haber toplam 426 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA