• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu, Mardin’de
24 Şubat 2018 Cumartesi 16:32

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu, Mardin’de

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman: “Bu şehrin morale ihtiyacı vardı. 4 gündür PTT Kadınlar Türkiye Kupası Final maçlarını festival coşkusuyla yaşıyoruz”

Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğinde Mardin’de düzenlenen

PTT Kadınlar Türkiye Kupası Final basın toplantısı düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Başkan Vekili Methi Bengisu, PTT AŞ Genel Müdür Başdanışmanı Osman Çetinkaya, PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nda finale yükselme başarısı gösteren Yakın Doğu Üniversitesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi takımlarının antrenör ve oyuncuları ile Türkiye Basketbol Federasyonu Yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

 

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman, yaptığı konuşmada, Mardin’in bölgenin ve Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu vurguladı.

 

Bu güzel organizasyonun şehirde yapılmasının Mardin’e ciddi katkılarının olacağının altını çizen Yaman, “Başkanımızın önderliğinde 4 gündür takımlarımızın oyuncuları yuvalarda, engellilerle oldular ve onlara moral verdiler. Bu şehrin bu morale ihtiyacı vardı. 4 gündür PTT Kadınlar Türkiye Kupası Final maçlarını festival coşkusuyla yaşıyoruz. Bu nedenle kıymetli organizasyona teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, İçişleri Bakanlığımıza ve hükümetimize bize verdikleri destekten dolayı şehir olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise,  “Basketbolumuzu ülkenin dört bir yanına yaymaya ve gençlerimizi basketbolla kaynaştırmaya söz verdik.” dedi.

Basketbolu büyükşehirlerden çıkarmaya çalıştıklarını kaydeden Türkoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün Mardin’de görüyorum ki bu dileklerimiz karşılık bulmuştur, ne mutlu ki Mardin, basketbolu kucaklamıştır. PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nın final aşamasına kadar tüm maçları tamamı dolu tribünlerle oynanmıştır. Başta Sayın Valim olmak üzere, tüm Mardin halkı, 3 bin yıldır gösterdiği misafirperverliği bugün de bizlere göstermiştir.”

Türkoğlu, “PTT Kadınlar Türkiye Kupası organizasyonumuzu, Mardin’in güzel ev sahipliğinde tamamlamaya çok yakınız. Yarın yapılacak final karşılaşmasının ardından kupayı evine götürecek takım belli olacak. Yarın, final mücadelesinde karşılaşacak Yakın Doğu Üniversitesi ve Hatay Büyükşehir Belediyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

PTT AŞ Genel Müdür Başdanışmanı Osman Çetinkaya yaptığı konuşmanın ardından PTT Kadınlar Türkiye Kupası Finalinde karşılaşacak Yakın Doğu Üniversitesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi takımların antrenörleri ve oyuncuları ise şu değerlendirmede bulundular.

Konuşmalarından ardında Yaman, Türkoğlu ve beraberinde ki heyet tarihi Kasımiye Medresesini ziyaret ederek burada çocuklara basketbol topu ve forma hediye ettiler.

Yaman, Türkoğlu ve beraberinde ki heyet daha sonra Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Türkoğlu, gençlik merkezinde sanat atölyeleri, kütüphane ve toplantı salonunu gezdi. Genç Kafe de bir süre gençlerle sohbet eden Türkoğlu, gençlerle fotoğraf çektirip gençlerin uzattığı forma ve basketbol toplarını imzaladı.

764a1752.jpg

img_7308.jpg

img_7408.jpg

img_7432.jpg

img_7437.jpg

 

Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA