• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
True Detective, Yeni Yazarlarla Yoluna Devam Edecek
12 Şubat 2021 Cuma 10:40

"True Detective", Yeni Yazarlarla Yoluna Devam Edecek

HBO'dan hayranlar için müjdeli haber geldi.
"True Detective" hayranları için müjde: HBO ve HBO Max İçerik Sorumlusu Casey Bloys, Deadline'a yaptığı açıklamada, Emmy ödüllü antoloji suç serisinin dördüncü sezonunun yeni yazarlarla ve yeni hikayeyle, "doğru tonu ve tavrı bulma" umuduyla geliştirildiğini doğruladı. Nic Pizzolatto, HBO'da "True Detective"i yarattı ve ilk üç sezonu yönetti.
 
Dizinin Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'lı ilk sezonu 2014 yılında bir hite dönüşürken, ikinci sezon biraz zayıf bulundu. Mahershala Ali'nin oynadığı üçüncü sezon, 2019'da “True Detective” markasını biraz toparladı. Bloys, "Doğru üslubu bulmak ve anlamak için birkaç yazarla çalıştığımızı söyleyebiliriz. Kesinlikle çok ilginç olabilecek bir alan ve yeni bir sesle ilginç olacağını düşünüyorum. Kalite, bize yol gösterecek olan şeydir, bu nedenle temsili olmadığını veya yeterince yüksek kalitede olmadığını düşündüğümüz senaryolar gelirse hiçbir şey yapmayacağız." dedi.
 
Pizzolatto, Nisan 2019'da “True Detective”in dördüncü sezonu için dolaşan iki fikri anlatıyordu ama sonunda FX için HBO'dan ayrıldı ve onu McConaughey'le yeniden bir araya getirecek yeni bir proje tasarladı. Ocak ayında ise Pizzolatto'nun FX anlaşmasından da erken bir çıkış için pazarlık yaptığı ve geleceğinin belirsiz olduğu açıklandı. Bloys'a, James Gandolfini’nin oğlu Michael’ın Tony Soprano’nun genç bir versiyonu olarak rol aldığı yeni “Sopranos” ön filmi “The Many Saints of Newark” da soruldu. Bloys, "Many Saints"in genç Tony merkezli bir prequel dizisi oluşturmak için tasarlandığını iddia eden teorileri yalanladı. Bloys, "Hiç konuşmadık. Michael harika bir oyuncu. Onu "The Deuce"ta izledik ve filmde gerçekten çok iyiydi ama projeyi herhangi bir şeye dönüştürmek konusunda gerçek bir konuşma olmadı." dedi.
 
Bloys, Entertainment Weekly'le yaptığı ayrı bir röportajda benzer düşüncelere sahipti ve dizi konusunun hiç açılmadığını belirtti. Bloys, David Chase'in bunu düşünüp düşünmediğini bilmediğini ama onun da kesinlikle filme odaklandığını düşündüğünü belirtti. True Detective, toplam üç sezon ve 24 bölüm yayınlandı ve ilk sezon Emmy Ödülleri kazandı.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA