• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TOTAL’de çalışan kadınlar TWICE Turkey ile güçleniyor
08 Mart 2021 Pazartesi 12:33

TOTAL’de çalışan kadınlar TWICE Turkey ile güçleniyor

Total Turkey Pazarlama, kadınların mesleki ve kişisel yaşamlarını güçlendirmek için sürdürdüğü çalışmalarla farkındalık yaratıyor.
TOTAL grubunun kadın yönetici oranının ve yönetim komitesinde yer alan kadın sayısının artırılması hedeflerini destekleyen Total Turkey Pazarlama bu kapsamda 2006 yılında kurulan TOTAL Women’s Initiative for Communication and Exchange’in (TWICE) 50’nci yerel ağı oldu. kadin yonetici oraninin arttirilasi
 
45 ülkede 4 binden fazla üyesi bulunan TWICE, TOTAL genelinde ve her düzeyde cinsiyet eşitliğini teşvik etmeyi amaçlıyor. TOTAL’de çalışan kadınların iletişim ve bilgi alışverişi platformu olan ağ, bin 600’den fazla mentor ve danışanı bünyesinde bulunduruyor. TWICE’ın Türkiye ayağı olan Total Turkey Pazarlama’nın dokuz kadından oluşan yerel komitesi de kadın ve erkekleri kapsayacak etkinliklerle bu yaklaşımı destekleyecek.
 
Total Turkey Pazarlama TWICE Turkey Komite Başkanı Nazlı Düşmez, TOTAL grubunun çeşitlilik politikasına hizmet eden TWICE ağının bir parçası oldukları için mutluluk duyduklarını belirtti. Düşmez, “TWICE Turkey’in vizyonu, kadın ve erkeğin her platformda aynı haklara sahip olmasını sağlayarak çeşitliliklere, farklılıklara ön yargısız ve eşit mesafeden yaklaşılan bir çalışma ortamı yaratmak. Ağ, kariyerinin her aşamasında TWICE ağının bir parçası olan kadınların profesyonel gelişimine katkıda bulunuyor, mesleki hedeflerini tanımlamalarına ve ulaşmalarına yardımcı oluyor. Görev veya iş seviyesi gözetmeksizin TOTAL’in tüm erkek çalışanlarına da açık olan ağ, erkeklerin de cinsiyet eşitliğini geliştirme taahhütleriyle gerçek bir fark yaratabileceğine inanıyor. Biz de kişisel gelişim, liderlik, inovasyon ve bilgi paylaşımı, organizasyon, konferanslar, film gösterimleri, toplantılar ve çalışma grupları gibi etkinlikler ile farkındalığı artıracağız. Kadınları deneyimlerini paylaşarak özgüven kazanmaya teşvik edeceğiz” dedi.
 
TWICE Başkanı Nathalie Brunelle de, “TWICE’ın amacı, TOTAL’deki kadınların kariyerlerinde ilerlemelerine yardımcı olmak. Kadınlara ağ kurma, çeşitlilikle ilgili konuları tartışma ve karşılıklı olarak birbirlerini destekleme fırsatı vermek DNA’mızın bir parçası” dedi.
 
ttp_084015259.jpg
Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Bina ikmal inşaatı yaptırılacak
  • Midyat MYO’da öğrencilere iftar verildi
  • Vali Tuncay Akkoyun, yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı
  • Bağlar ve Seyitler’de Sondaj Kuyusu Kazı Çalışmaları Tamamlandı
  • Adana'da 250 sikke ele geçirildi
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA