• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Togg T10Xler sevkiyatlara başladı
10 Nisan 2023 Pazartesi 07:41

Togg T10X'ler sevkiyatlara başladı

Türkiye'nin küresel mobilite markası Togg'un T10X akıllı cihazlarının sahiplerine teslim edilmek üzere sevkiyatına başlandı.
Türkiye'nin küresel mobilite markası Togg'un T10X akıllı cihazlarının sahiplerine teslim edilmek üzere sevkiyatına başlandı.
 
Akıllı cihazlar, bugün itibarıyla bakanlıklara da teslim edildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Sultanbeyli’deki programlarına bakanlığa tahsis edilen Togg T10X ile geldi. Bakan Varank'ın programı sırasında vatandaşlar T10X'e yoğun ilgi gösterdi.
 
Bakan Varank, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) ve Sultanbeyli Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Merkezi’nin açılışının ardından açıklamalarda bulundu. Varank, “Bugün itibarıyla Togg teknoloji kampüsünden akıllı cihazlarımız, Togg T10X'lerimiz sevkiyatlara başladı. Tırlar bugün araçları teslim etmeye başladı. Bu manada bakanlıklara da araçlar teslim edilmeye başlamış oldu.” dedi.
 
“Biz de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak ilk aracımızı aldık.” diyen Varank, “Ben de buraya aracımızla gelmiş oldum. Tabii mutluyuz, gururluyuz. Böyle önemli bir projenin nihayete ermiş olması, araçlarımızın artık yollarda kullanılıyor olması bizim açımızdan gurur vesilesi. Tabii içimi burkan bir husus var, onu da söylemem lazım. Togg'la geldiğinizde kimse sizin yüzünüze bakmıyor, herkes araçlara bakıyor. Bu manada içimizde bir burukluk da var diyebiliriz." ifadelerini kullandı.
 
Vatandaş araca yoğun ilgi gösterdiğine dikkati çeken Bakan Varank, "Sayın Cumhurbaşkanımız bu projeyi ilk ilan ettiği andan, aracı ilk tanıttığımız andan itibaren yediden yetmiş yediye gerçekten ülkemizle gurur duymak isteyen vatandaşlarımızın büyük bir teveccüh gösterdiği bir projeden bahsediyoruz. 2019 yılında aracı tanıttıktan sonra her gittiğimiz yerde bize vatandaşlarımız araba çıkıyor mu? Ne zaman çıkacak? Bunu soruyorlardı iyi niyetle. Ne zaman biteceğini görmek istiyorlardı. Hamdolsun, Türkiye'nin otomobili artık yollarda. Tüm Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” diye konuştu.
 
Türkiye'yi teknoloji üreten, yüksek teknolojiye yatırım yapan, katma değerli üretimle kalkınan bir ülke yapmakta kararlı olduklarını vurgulayan Bakan Varank, “Türkiye'nin otomobili projesi işte Türkiye'ye otomotiv endüstrisinde çağ atlatacak bir projedir. İnşallah bundan sonra Türkiye'deki otomotiv endüstrisinin nasıl hızlı geliştiğini ve değiştiğini de hep birlikte görmüş olacağız.” dedi.(İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
  • Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA