• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Timothée Chalamet, Warner Bros. Filminde Genç Willy Wonkayı Canlandıracak
25 Mayıs 2021 Salı 11:09

Timothée Chalamet, Warner Bros. Filminde Genç Willy Wonka'yı Canlandıracak

Film, Wonka'nın gençlik dönemini anlatacak..
Timothée Chalamet, Willy Wonka'nın erken yaşamına dayanan müzikal "Wonka"da dünyanın en ünlü çikolatacısını canlandıracak. Konu detayları gizli tutulsa da, Warner Bros. prequel filmi, daha sonra ünlü şekerleme ikramları evini yaratan karakterin yetiştirilme tarzını ele alacak. Chalamet'nin temsilcileri, oyuncunun filmde şarkı söyleyip dans edeceğini onayladı.
 
Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı "Charlie and the Chocolate Factory", Willy Wonka tarafından işletilen dünyaca ünlü ve sıkı korunan çikolata fabrikasını gezmek için altın bir bilet kazanan Charlie Bucket adlı fakir bir çocuğu konu alıyor. Yaklaşan film, çikolata fabrikası açılmadan önce gerçekleştiğinden, Charlie ve şirket "Wonka"da görünmeyecek.
 
Gene Wilder, "Willy Wonka and the Chocolate Factory" başlıklı 1971 yapımı uyarlamada şeker adamı unutulmaz bir şekilde canlandırdı ve Johnny Depp daha sonra 2005'te Tim Burton'ın yönettiği "Charlie and the Chocolate Factory"de karakteri tüm dünyaya tanıttı. Burton, Willy Wonka’nın şekerden nefret eden dişçi babası da dahil olmak üzere arka planını anlattı ve fabrikasını çalışır durumda tutan Oompa Loompa’yla tanıştırdı. Yine de, gelecek filmde anlatılacak pek çok malzeme var. Snozberries'in kökenini açıklayacak mı? Bunu, sadece zaman gösterecek.
 
"Paddington" ve devamı filmiyle tanınan Paul King, "Wonka"yı yönetiyor. "Harry Potter" serisinin ve sevilen "Paddington" filmlerinin arkasındaki itici güç David Heyman, Simon Rich'in senaryosuna dayanan filmin yapımcılığını üstlenecek. Yapımın eylül ayında başlaması ve filmin 17 Mart 2023'te sinemada gösterime girmesi bekleniyor. Chalamet'nin bu yıl vizyona giren birkaç filmi var, Denis Villeneuve’ün “Dune” uyarlaması, Wes Anderson'ın komedi dizisi “The French Dispatch” ve Adam McKay’in yıldızlarla dolu afet filmi “Don Don't Look Up”. Ayrıca Searchlight biyografisi "Going Electric"te Bob Dylan'ı canlandırmaya hazırlanıyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 220 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA