• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
The Witcher Yıldızı Freya Allan, Gerilim Filmi Bagheadin Başrolünde
13 Haziran 2021 Pazar 12:25

'The Witcher' Yıldızı Freya Allan, Gerilim Filmi 'Baghead'in Başrolünde

Prodüksiyon, sonbahar aylarında başlayacak
Netflix dizisi The Witcher'la bir çıkış yakalayan Freya Allan, Studiocanal ve The Picture Company için Baghead'de rol alacak. Prodüksiyon sonbaharda Berlin'de başlayacak. Allan, Netflix için çekilen ve yine Studiocanal/The Picture Company yapımı olan aksiyon gerilim filmi Gunpowder Milkshake'in çekimlerini ise tamamladı. 
 
Filmi, uzun metrajlı korku filmine dönüştürülmek üzere satın alınan kısa filmin yönetmeni Alberto Corredor yönetecek. Senaryoyu Christina Pamies ve Bryce McGuire yazdı. Studiocanal, Cannes Market'te dünya çapında satışlara başlayacak. Baghead, ölüleri tezahür ettirebilen ve onları kısa aralıklarla dünyamıza geri getirebilen bir kişi olan Baghead adlı gizemli bir figürün etrafında dönecek. İnsanlar, kayıp sevdikleriyle yeniden bağlantı kurmak için onu arayacak. Bununla birlikte, Baghead ile temasa geçtiğinde, baş karakterin gerçek güçleri ve niyetleri ortaya çıkar ve ölülerle teması için ödenmesi gereken yüksek bir bedeli vardır. 
 
Picture Company ortakları Alex Heineman - Andrew Rona, Vertigo'dan Roy Lee ve Alibi'den Jake Wagner, yürütücü yapımcı olarak yer alacaklar ve Studiocanal'daki genel anlaşma kapsamında prodüksiyon yapacaklar. Kısa film yapımcıları Corredor ve Lorcan Reilly de yönetici yapımcı olacak projede yer alacak. Studiocanal'dan Ron Halpern, Shana Eddy ve Rachel Henchosberg projeyi denetleyecek.
 
Bu proje, bir korku/bilim kurgu kısa filminin uzun metraja transfer olduğu son örnek. Yakın tarihli örnekler arasında David F. Sandberg (Lights Out), Andy Muschietti (Mama) ve Neill Blomkamp (District 9) sayılabilir. Rona ve Heineman ayrıca Jacob Chase'in yönettiği Come Play at Amblin adlı kısa filmin uzun metraj uyarlamasının yapımcılığını üstlendiler. Yapımcılar, Berlin'de çekilen Liam Neeson'lı gerilim filmi Retribution'ın da arkasında ve bu hafta uyarlama için podcast Shipworm'u satın aldılar.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 905 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA