• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
The Weeknd, ‘Euphoria’nın Yaratıcısından Gelen The Idolda Yer Alacak
01 Temmuz 2021 Perşembe 10:30

The Weeknd, ‘Euphoria’nın Yaratıcısından Gelen "The Idol"da Yer Alacak

Dizi, HBO için çekilecek bir suç draması olacak
The Weeknd, canlı aksiyon televizyon çıkışını “Euphoria”nın yaratıcısı Sam Levinson'ın yeni HBO dizisi “The Idol”'la yapacak. HBO, salı günü, profesyonel olarak The Weeknd olarak bilinen Abel Tesfaye'nin dizinin baş yapımcılığını, senaristliğini ve başrolünü üstleneceğini duyurdu. Levinson'ın yanı sıra dizinin yapımcılığını ve yazarlığını da üstlenecek olan isim, dizinin ortak yaratıcısı olarak da görev yapıyor.
 
Dizinin giriş satırı şöyle: Bir kadın pop şarkıcısı, gizli bir tarikatın lideri olan esrarengiz bir L.A. kulüp sahibiyle romantik bir ilişkiye başlar... Tesfaye'nin yapımcı ortağı Reza Fahim aynı zamanda yaratıcı, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. “The Idol”, aynı zamanda dizi sorumlusu ve yazar olarak görev yapacak olan Joseph Epstein'ın yanı sıra, Ashley Levinson, Kevin Turen ve Aaron L. Gilbert tarafından yürütülüyor. Mary Laws dizinin ortak yapımcılığını üstlenecek. Wassim Slaiby ve La Mar C. Taylor ise diğer ortak yapımcılar olarak görev yapacak.
 
Tesfaye, şu anda bir çıkış tarihi olmayan diziye eklenen tek yıldız. Bölüm sayısı da dahil olmak üzere diğer ayrıntılar tamamlanmadı. “The Idol”, Tesfaye'nin ilk canlı aksiyon televizyon kredisi olacak olsa da, TBS'in 2020'deki “American Dad!” dizisinin bir bölümünde kendi karakterini seslendirdi ve yazdı. Ayrıca, “Robot Chicken”ın 2020 yılındaki bir bölümünde birkaç karakteri seslendirdi. Tesfaye ayrıca, kısa süre önce, kendisinin kurgusal bir versiyonunu canlandırdığı, Adam Sandler liderliğindeki “Uncut Gems”le sinemaya adım attı.
 
“The Idol”, Levinson'ın HBO için hazırladığı ikinci televizyon dizisi. Zendaya ve Maude Apatow'un başrollerini paylaştığı ve birkaç lise öğrencisinin aşk, seks, uyuşturucu ve diğer konulardaki zor deneyimlerini konu alan “Euphoria”daki çalışmasıyla beğeni topladı. “Euphoria”, dizinin amansız karanlık temalarına rağmen Levinson'ın hikaye anlatımıyla ön plana çıktı. Levinson, daha önce, 2017'de gösterime giren HBO yapımı “The Wizard of Lies” adlı televizyon filmini de yazdı. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 888 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Gazze’de Gönüllü Doktorluk Yapan Taner Kamacı Üniversite Öğrencilerine Gazze İzlenimlerini Anlattı
  • Mardin'den İlhamla Tasarlanan Takılar Slovenya'da
  • KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN TURİZMCİ ESNAFA ZİYARET
  • MİDYAT MÜFTÜSÜ BULUNMAZ’A PLAKET
  • Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA