• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
The Sinnerın 4. Sezonundan İlk Görseller!
25 Temmuz 2021 Pazar 10:26

The Sinner'ın 4. Sezonundan İlk Görseller!

The Sinner, Ekim ayı içerisinde izleyicileriyle yeniden buluşuyor!
Derek Simonds'ın yaratıcısı olduğu The Sinner dizisi, kaldığı yerden devam ediyor. 4. sezonda yepyeni gizemli bir hikayeyle karşımıza çıkacak olan The Sinner'dan yeni görseller paylaşıldı. Görsellerde Harry Ambrose'un kendini yeni olayların içerisinde bulduğunu görüyoruz.
 
Petra Hammesfahr'ın romanından uyarlanan The Sinner, yayın hayatına 4. sezonuyla devam ediyor. Dizinin ilk sezonunda banliyöde yaşayan Jessica Biel canlandırdığı Cora'nın plajda geçirdiği bir güne odaklanıyorduk. İkinci sezonda Carrie Coon'un canlandırdığı Vera ve bir tarikatın hikayesini izledik. Üçüncü sezonda ise Matt Bomer'ın canlandırdığı Jamie, bir profesördü ve eski bir okul arkadaşıyla garip bir ilişki içerisinde olma hikayesini izledik. 
 
The Sinner'ın 4. sezonunda Harry Ambrose'un emekli olduğunu göreceğiz. Kuzey Maine'deki Hanover Adası'na, Sonya ile birlikte seyahat edecek. Burada iyileşme hayalleri kuran Harry, adada yaşayan Muldoon ailesinin kızlarının başına gelen trajedik olayla birlikte yeni sarsıntılar geçirecek. Harry, soruşturmaya yardım etmek için harekete geçecek ve paranoyayla dolu bir gizeme daha atılacak.
 
The Sinner'ın yeni sezonunda Maggie Muldoon'u Frances Fisher canlandıracak. Alice Kremelberg ise Percy Muldoon'a hayat verecek. Michael Mosley, Colin Muldoon; Neal Huff, Sean Muldoon; Cindy Cheung, Stephanie Lam; Ronin Wong ise Mike Lam olarak karşımıza çıkacak.
 
The Sinner'ın 4. sezonu USA Network üzerinden Ekim ayı içerisinde yayın hayatına başlayacak.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 921 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA