• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
The Flash Set Fotoğrafında Sasha Calle, Supergirl Kostümüyle!
21 Haziran 2021 Pazartesi 09:15

"The Flash" Set Fotoğrafında Sasha Calle, Supergirl Kostümüyle!

The Flash'ten yeni bir set fotoğrafı paylaşıldı.
Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğuna oturduğu DC çizgi roman uyarlaması The Flash'in çekimleri Nisan ayı içerisinde başlamıştı. Şimdi ise setten Sasha Calle'nin yer aldığı bir fotoğraf yayınlandı. Fotoğrafta Calle'nin full Supergirl kostümü içerisinde olduğunu görüyoruz.
 
Christina Hodson ve Phil Lord'un senaryosunu kaleme aldığı The Flash'in çekimleri devam ediyor. Ezra Miller'ın başrolünde yer aldığı The Flash'ten henüz hiçbir ayrıntı paylaşılmamıştı. Ama geçtiğimiz gün, setten bir fotoğraf sızdırıldı. Fotoğrafta Supergirl'ün kostümünü tüm ayrıntılarıyla görme imkanı yakalıyoruz. Kahramanı Latin oyuncu Sasha Calle canlandırıyor.
 
Daha önce yapılan açıklamalara göre The Flash filmi evrenleri birbiriyle çarpıştıracak. Bu nedenle hem Ben Affleck'in Batman'i hem de Michael Keaton'ın Batman'i aynı filmde karşımıza çıkacak. Rollerinin ne kadar uzun olduğunu bilmesek de ikilinin çoklu evren aracılığıyla filmde yer alacağını biliyoruz. Film, Geoff Johns ve Andy Kubert'in yaratıcısı olduğu Flashpoint çizgi romanından uyarlanıyor. Bazı DC hayranları, Warner Bros'un hikayede değişiklikler yaparak devamlılığını sağlamak istediğini söylüyor. Ama bunun gerçek olup olmadığını ancak izlediğimizde öğrenebileceğiz.
 
Ezra Miller, Sasha Calle, Ben Affleck ve Michael Keaton'ın yanı sıra Kiersey Clemons, Maribel Verdu, Rob Livingston gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu The Flash, 4 Kasım 2022'de sinemalardaki yerini alacak.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 152 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA