• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Taylor Swift, David O. Russell’ın Yeni Filminin Kadrosunda!
02 Haziran 2021 Çarşamba 10:56

Taylor Swift, David O. Russell’ın Yeni Filminin Kadrosunda!

Swift, yıldızlarla dolu kadroya dahil olan son isim oldu..
Taylor Swift, yönetmen David O. Russell'ın New Regency'deki bir sonraki filminde rol alıyor ve Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek ve Zoe Saldana'yı içeren A listesindeki bir oyuncu topluluğuna katılıyor. Oscar ödüllü “American Hustle” ve “Silver Linings Playbook” filmlerinin yönetmeni Russell, filmi kendi senaryosundan yönetiyor.
 
Bu proje, yönetmenin Jennifer Lawrence'la birlikte çalıştığı 2015 yapımı “Joy”dan bu yana ilk uzun metrajlı filmi. New Regency, tıpkı Swift temsilcileri gibi yorum yapmayı reddetti. Filmin adı ve olay örgüsü detayları şimdilik gizli tutuluyor. Disney ve 20th Century Studios'un film için henüz belirlediği bir vizyon tarihi bulunmuyor ama prodüksüyonun son aşamalarda olduğu söyleniyor. 
 
Swift, özellikle pandemi sırasında üretkendi ve arka arkaya iki beğenilen albüm “Folklore” ve “Evermore”u yayınladı. Yaklaşan proje, Andrew Lloyd Webber'in çarpıcı Bombalurina'yı canlandırdığı ve uzun süredir devam eden sahne şovunun müzikal uyarlaması olan “Cats”ten bu yana ilk beyaz perde rolünü işaret ediyor. Bu filmde, tüm prodüksiyonun unutulmaz anlarından biri olan “Beautiful Ghosts” şarkısının da ortak yazarıydı.
 
Swift, 2010 yılındaki romantik komedi “Valentine’s Day”de Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper ve Taylor Lautner'la birlikte sinemaya adım attı. Swift'in diğer film çalışmaları arasında distopik drama “The Giver” ve animasyonlu Dr. Seuss filmi “The Lorax”ta seslendirme rolü yer alıyor. 2020'de Sundance Film Festivali'nde prömiyeri yapılan ve daha sonra Netflix'te yayınlanan “Miss Americana” belgeseline de konu oldu.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 931 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA