• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Taşeron işçilerinden Cumhurbaşkanına teşekkür
12 Ocak 2018 Cuma 10:06

Taşeron işçilerinden Cumhurbaşkanına teşekkür

Diyarbakır'da taşeron işçiler, kendilerine kadro verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete teşekkür etti.

Diyarbakır'da taşeron işçiler, kendilerine kadro verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete teşekkür etti.

Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi önünde toplanan bir grup işçi, taşeron işçilere kadro verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete teşekkür etti. Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm'ün de katıldığı açıklamada işçiler, alkışlar eşliğinde basın açıklaması yaparak teşekkürlerini dile getirdi.

Grup adına açıklama yapan Öz Büro İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, "Her zaman "Hakkı savunmak onurumuz, emeğe sadakat şerefimizdir" ilkesiyle çalışan arkadaşlarımızın yanında olacağız. Bugün burada toplanmamızın sebebi Türkiye'de son yıllarda en önemli sorunu haline gelen ve Türkiye'nin kanayan yarası olan 1930'lu yıllardan bu yana devam eden taşeron meselesine tüm imkansızlıklara ve tüm olumsuzluklara rağmen son noktayı koyan büyük Türkiye'nin onurlu ve yiğit lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a tüm taşeron çalışanı arkadaşlarım ve aileleri adına teşekkür ediyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde Türkiye'de tüm taşeron çalışanları olarak ülkemizin, milletimizin ve İslam aleminin bekası uğruna nasıl meydanlarda gece gündüz nöbet tuttuysak bundan sonraki süreçlerde de yine Cumhurbaşkanımız yanında olmaya devam edeceğiz. Tabi ki kadro sürecinde kapsam dışı kalan kitlede çalışan arkadaşlarımızın da umut ediyoruz ki en kısa sürede Cumhurbaşkanımız tarafından bu arkadaşlarımızda kapsam içine alınır. Bu sürecin tüm taşeron çalışanlarına, ilimize bölgemize, ülkemize ve ülke insanımıza hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

İşçi Hicran Karanfil ise, "Duygularımız tarif edilmez yıllardır beklediğimiz bir an yıllardır beklediğimiz bir müjde hem biz hem ailemiz çok mutlu oldu. Kadro alamayanlar umarım hepsi alır bir tarafımız çok mutlu bir tarafımız eksik bıraktı umarım Cumhurbaşkanımız bu eksikliği görür ve tamamlar o eksikliği mutluluğumuz daim olur. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

 

Kaynak:
Bu haber toplam 304 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA