• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Suicide Squadın IMAX Posteri Tüm Ekibi Bir Araya Getirdi
15 Temmuz 2021 Perşembe 09:51

Suicide Squad'ın IMAX Posteri Tüm Ekibi Bir Araya Getirdi

Filmin prömiyeri için sayılı günler kaldı
The Suicide Squad için yayınlanan bir IMAX posteri, filmin tüm ekibini bir araya getiriyor. James Gunn'ın rahatsız edici Tweet'ler nedeniyle Disney'den kovulmasının ardından, Warner Bros. hızlıca Guardians of the Galaxy yönetmenini işe alarak ona istediği DC hikayesiyle çalışmak için özgürce izin verdi. Gunn, Amanda Waller tarafından organize edilen ve kısaltılmış hapis cezaları karşılığında yüksek riskli görevlere gönderilen DC'nin Belle Reve Hapishanesi tutuklularından oluşan gizli milis ekibi hakkındaki tutku projesine odaklandı.
 
David Ayer'in Suicide Squad'ı 2016'da yeni vizyona girdiğinden, iki film arasındaki ilişki doğal olarak karmaşık. Gunn'ın Suicide Squad'ı, Ajan Waller rolündeki Viola Davis gibi birkaç geri dönen karakter dışında, selefini hiçbir şekilde ele almıyor veya doğrudan referans göstermiyor. Geleneksel bir devam filmi ya da tam bir yeniden çevrim olmadığı için, daha soft bir yeniden başlatma terimi kullanılıyor. Görev Gücü X, önceki filmde Enchantress'i (Cara Delevingne) durdurmak için oluşturulurken, Gunn'ın versiyonu, Supervillains ekibini, Starro olarak bilinen dev bir telepatik denizyıldızı ile yollarının kesiştiği, kurgusal Güney Amerika ülkesi Corto Maltese'de bulacak.
 
Filmin 6 Ağustos'taki vizyon tarihi yaklaşırken, IMAX sürümü için yeni bir poster yayınlandı. Posterde, soldan sağa Savant (Michael Rooker), Captain Boomerang (Jai Courtney), Weasel (Sean Gunn), King Shark (Sylvester Stallone), Rick Flag (Joel Kinnaman), Arm-Fall-Off-Boy (Nathan Fillion), Peacemaker (John Cena), Polka-Dot Man (David Dastmalchian), Bloodsport (Idris Elba), Mongal (Mayling Ng), Harley Quinn (Margot Robbie), Ratcatcher 2 (Daniela Melchior), Javelin (Flula Borg) ve Thinker (Peter Capaldi) yer aldı.
 
The Suicide Squad, HBO Max'te aynı anda yayınlanacak olsa da bu poster, filmin IMAX için özel olarak yapıldığının en son işareti. Posteri paylaşan bir tweet'te Gunn, tamamen IMAX kameralarıyla çekildiğini açıklıyor. Rick Flag oyuncusu Joel Kinnaman'ın daha önce söylediği gibi, The Suicide Squad, özellikle seyirciler Covid-19 pandemisinin ardından bu ortak deneyime can attığından, sinemalarda izlenmek için tasarlandı. 
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 925 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA