• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Spike Lee ve Stefon Bristoldan Netflixe Yeni Proje!
24 Şubat 2021 Çarşamba 11:48

Spike Lee ve Stefon Bristol'dan Netflix'e Yeni Proje!

Lee yapımcı olacak, Bristol yönetecek..
Spike Lee son projesini Netflix üzerinden belirledi. Oscar ödüllü film yapımcısı, yayıncı için Stefon Bristol tarafından yönetilen "Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu"nun yapımcılığını üstleniyor. Lee, geçtiğimiz haziran ayında büyük beğeni toplayan son filmi "Da 5 Bloods" için Netflix'le ortaklık kurdu. Film, diğer ödüllerin yanı sıra Ulusal İnceleme Kurulu tarafından 2020'nin en iyi filmi seçildi.
 
Hank Woon'un orijinal bir senaryosuna dayanan yeni proje, 1928'de Doğu Afrika'da geçiyor ve ülkenin kaçırılan naipini kurtarmak için Etiyopya'dan elit savaşçı Prenses Zenebe ile birlikte yola çıkan siyahi Amerikalı silahşör Gordon Hemingway'e odaklanıyor. Lee, "Da 5 Bloods" yapımcıları Lloyd Levin ve Beatriz Levin'le birlikte yapımcılığı üstlenecek.
 
Yeni proje, aynı zamanda Bristol’un yayıncı ile birlikte “See You Yesterday"den sonraki ikinci filmi olacak. Film, en iyi ilk senaryo dalında Independent Spirit Ödülü sahibi oldu. Bristol, ilk yönetmenliğini Tribeca Film Festivali'nde gösterilen zamanda yolculuk macerasıyla yaptı. Ayrıca, filmin senaryosunu Frederica Bailey'le birlikte kaleme aldı ve aynı zamanda "Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu"nun senaryosunun revizyonlarına katkıda bulundu.
 
Ödüllü görsel efekt şirketi Goodbye Kansas, filmde görsel efektlere liderlik ederken, Oliver Oftedal ve Tom Olsson, Goodbye Kansas'ın prodüksiyon kolu Infinite Entertainment adına projenin ortak yapımcılığını üstlenecek. Filmin çekimlerinin yaz aylarında başlaması ve gösteriminin 2022 yılında gerçekleşmesi bekleniyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 715 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA