• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sokakta kalan yaşlı adam sevgi evine yerleştirildi
06 Mayıs 2021 Perşembe 10:16

Sokakta kalan yaşlı adam "sevgi evine" yerleştirildi

Eşi ve çocukları tarafından evden kovulduğu için sokakta kaldığını iddia eden 77 yaşındaki M.K. Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sevgi evine yerleştirildi.
İHH Siirt Temsilciliği Kadın Kolları tarafından fakir ve muhtaç aileler için iftar yemeği dağıtıldığı sırada yetkililer, yaşlı bir adamın sokakta yaşadığını öğrendi.
 
Yaşlı adam için harekete geçen İHH ekibi, Siirt Valiliği ile irtibata geçtikten sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı bir ekip M.K'ın önce sağlık kontrolünden geçirdi, ardından kurum aracı ile sevgi evine yerleştirildi.
 
Konu ile ilgili İLKHA'ya konuşan İHH Kadın Kolları üyesi Mihraç Demir, "Ekiplerimizle birlikte iftar yemeği dağıtımına çıktığımız sırada arkadaşlarımız bizi arayarak bir yaşlı amcanın sokakta kaldığı ve terk edildiği bilgisini bize iletti. Bizler de gidip ilgilenmek istedik, gittiğimizde amca kaldırımda yatağını sermiş valizleriyle birlikte bekliyordu. Bunun üzerine önce bir otele yerleştirmek istedik ama yaşlı ve yalnız olduğu için otele alınamayacağı söylendi. Bizlerde Siirt Valiliğini durumdan haberdar ettik. Sağ olsun Valimizin talimatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bizleri arayarak bir araç gönderdiğini ve yaşlı amcamızı sevgi evine yerleştireceklerini kaydetti." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 300 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA