• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
​Şırnakta greenbox ve ses kayıt stüdyosu açıldı
08 Haziran 2021 Salı 10:04

​Şırnak'ta greenbox ve ses kayıt stüdyosu açıldı

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Gençlik Merkezinde, İlçe Kaymakamlığı destekleriyle kurulan ses kayıt odası ile greenbox stüdyosu, Vali Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla hizmete açıldı.
Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca’nın destek ve himayelerinde ilçe Gençlik Merkezi’nde kurulan ses kayıt odası ile greenbox stüdyosu ile gençlere yeteneklerini sergileme fırsatı sunacak.
 
Açılışa, Vali Ali Hamza Pehlivan, Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve eşi Eda Kuruca, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Başverimli Belde Belediye Başkanı Medeni Tatar, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu ve kurum müdürleri katıldı.
 
Açılışın ardından greenbox stüdyosunda incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, Moderatör Esmanur Bilen’in yönelttiği soruları cevapladı.
 
Ardından ses kayıt odasını inceleyen Pehlivan, sözleri Tufarganlı Abbas'a ait 'Değmen Benim Gamlı Yaşlı Gönlüme' adlı türküyü okudu. Gençlik Merkezi gönüllülerini hazırladığı klipi izleyen Vali Pehlivan, Gençlik Merkezinin gençlerin yeteneklerini sergileme fırsatı sunduğunu ifade ederek, her türlü desteği sağlayan Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca'ya teşekkür etti.
 
Daha sonra bünyesinde internet bağlantılı 8 bilgisayarı, 5000 adet kitabı barındırdığı Sait Uysal Z Kütüphanesini gezen Vali Pehlivan, Gençlik Merkezinin yürüttüğü faaliyetler hakkında kurum müdürü Ayten Şimdi’den bilgiler aldı. Pehlivan ayrıca, Hürriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ramazan Sak’ın bağlama resitalini dinledi. (İLKHA)
Bu haber toplam 466 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA