• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sinema Salonları, Black Widowun Disney+ta Gösterilmesinden Memnun Değil
21 Temmuz 2021 Çarşamba 10:27

Sinema Salonları, Black Widow'un Disney+'ta Gösterilmesinden Memnun Değil

Black Widow'un Disney+'ta gösterilmesi, ortalığı karıştırdı.
Scarlett Johansson'a veda ettiğimiz, Florence Pugh'ı ise Marvel'a kazandıran Black Widow, iki hafta önce dünya çapında gösterimini yapmaya başladı. Ülkemizde yalnızca sinemalarda izleyici karşısına çıkan Black Widow, Disney+'ın açık olduğu ülkelerde hem sinemalarda hem de platformda gösterime girdi. Bu durum da sinema salonu sahiplerini kızdırdı.
 
Söylenenlere göre Black Widow'un Disney+ üzerinden yayınlanması ortalığı karıştırdı. Disney+'a üye olanlar ek ücret ödeyerek filmi evlerinden izleyebiliyorlar. Bu nedenle sinema gişelerinin zorlukla toparlanan gişelerinin azalması, Disney+ yüzünden filmin korsan kopyalarının internete düşmesi gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Black Widow, Pazartesi günü yayınlanan gişe hasılatı verilerine göre Marvel Sinematik Evreni'nin en kötü gişe yapan filmi haline geldi. Black Widow, 2. haftasında yalnızca 26.3 milyon dolar elde ederek, bu düşük gişe ünvanına sahip oldu.
 
Film, Disney+'taki ilk haftasında ise 60 milyon dolar elde etmişti. Disney, Black Widow'a erişim için 29.99 dolar talep ediyor. Ancak henüz filmin Disney+'taki ikinci haftasıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. National Association of Theater Owners (Ulusal Sinema Salonu Sahipleri Derneği), Pazar günü bir bu konuda açıklamada bulunmuş ve Disney+ ile sinema salonlarında aynı anda filmlerin yayınlanma fikrine karşı çıkmışlardı.
 
Disney+'ın ise tüm bu duruma bir tepki göstererek Jungle Cruise filminin gösterimleri sonrasında platform üzerinden sinemalarla aynı anda filmlerin galalarını yapmayacağı açıklandı.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 1071 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA