• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu: Ramazanın manevi ikliminde kardeşliği büyütelim
01 Nisan 2022 Cuma 09:58

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu: Ramazan'ın manevi ikliminde kardeşliği büyütelim

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif'in hayırlara vesile olmasını dileyen Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
2020 ve 2021 yıllarında Coronavirüs salgını nedeniyle tüm insanlığın zorlu ve büyük bir sınav verdiğine dikkat çeken Vali Hacıbektaşoğlu yayımladığı mesajda duygularını şu şekilde paylaştı:
 
"Dünya genelinde büyük can kayıpları yaşanmasına neden olan Covid-19 virüsü bizleri, bayram namazı ve teravihlerde bir araya gelmeye, iftarda oruçlarımızı birlikte açmaya hasret bıraktı. Bayram sevincimiz pandemi nedeniyle yarım kaldı. Gelinen noktada tedbirlerin tamamen kaldırıldığını söylemek mümkün değil; ancak rahmet, merhamet ve bereket ayı olan bu Ramazan-ı Şerif, bizlere geçmiş iki yıla oranla daha fazla birlikte olabilme, yardım, paylaşma ve dayanışma içinde kardeşliğimizi büyütme fırsatı sunuyor." 
 
Siirt Belediyesi olarak sofralara bolluk ve bereket, yuvalara da huzur getiren bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi vatandaşlara karşı sorumluluklarını yerine getireceklerini ifade eden Hacıbektaşoğlu, imkân sahibi vatandaşların da aynı duyarlılıkla hareket edeceğine inandığını söyledi.
 
Siirt halkının birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayının birleştirici atmosferimden faydalanmaları tavsiyesinde bulunan Hacıbektaşoğlu, şu temennilerde bulundu:
 
"Zengin ve fakiri aynı sofrada buluşturan Ramazan'ın birleştiren atmosferinde, bütün güzelliklerin paylaşılarak çoğaldığı bilinciyle hareket etmeli, kardeşlerimizle dayanışma içinde olmalıyız. Bizleri bayrama ulaştıracak bu ayda, kardeşlik iklimini daim kılarak, hep birlikte dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyeceğimize de inancımız tam. Ramazan-ı Şerif'in ardından Ramazan Bayramı'na kavuşabilmeyi yüce Allah'tan niyaz ediyor, bir kez daha Ramazan'ın İslam âlemi ve tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını diliyorum." (İLKHA)
Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA