• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şeker ve çikolatalı güvenlik
11 Ocak 2018 Perşembe 12:37

Şeker ve çikolatalı güvenlik

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde polis, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için yoğun çaba gösteriyor.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde polis, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için yoğun çaba gösteriyor. MOBESE kameralarını sürekli izlediği ilçeye giren araçlar didik didik aranıyor. Polis, rutin olarak aradığı araçlarda bulunan vatandaşları şeker ve çikolata ikram etmeden göndermiyor.

Geçtiğimiz aylarda polisin dikkati sayesinde MOBESE kameralarından fark edilen biri kadın, iki canlı bombanın kıskıvrak yakalandığı Türkiye'nin Irak sınırında bulunan Beytüşşebap'ta polis, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için yoğun çaba gösteriyor. Mevcut huzur ortamının bozulmaması için gece gündüz görev başında olan polis, ilçeyi MOBESE'lerle 7/24 izliyor. İlçede hem bariyerler hem de uygulama noktalarıyla güvenlik önlemleri de alan polis, olası saldırıların önüne geçiyor. Vatandaşlarla sıcak ilişkiler de kuran polis, güvenlik noktalarında rutin olarak aradığı araçlarda bulunan vatandaşları şeker ve çikolata ikram etmeden göndermiyor.

Polisin çalışmaları, ilçe halkının takdirini kazanıyor. Vatandaşlardan Faysal Adıyaman, yapılan kontrollerden memnun olduklarını belirterek, "Her gün bu kontrollerin yapılması bizi mutlu ediyor. Çok memnun olduk. Allah kolaylıklar versin polislerimize" dedi.

 

Kaynak:
Bu haber toplam 372 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA