• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Scarlett Johanssondan, Florence Pugha Marvel Tavsiyeleri!
02 Temmuz 2021 Cuma 10:25

Scarlett Johansson'dan, Florence Pugh'a Marvel Tavsiyeleri!

Johansson, yıllar önce aldığı tavsiyeyi Pugh'a iletti
Scarlett Johansson, Black Widow'u çekerken Florence Pugh'a, yıllar önce Samuel L. Jackson'dan aldığı bazı değerli tavsiyeleri iletti. Johansson, 2010 yapımı Iron Man 2'daki Natasha Romanoff rolüyle ilk kez sahneye çıktıktan sonra, neredeyse en başından beri MCU'nun bir parçası oldu. O zamandan beri, serinin en büyük oyuncularından biri haline geldi ve toplam sekiz filmde rol aldı ya da görüldü. Gelecek haftaki Black Widow, dokuzuncu ve muhtemelen son MCU filmini işaret ediyor ve kendi başına bir solo macerayla bitirecek.
 
Black Widow, Captain America: Civil War'un ardından, Sokovia Anlaşmaları yüzünden kaçarken Natasha'yı takip ediyor. Dünyada çok az şeyi kalan Natasha, Rus köklerine geri döner ve böylece bir zamanlar birlikte yaşadığı casus ailesiyle tekrar temasa geçer. Pugh'un canlandırdığı Yelena Belova'nın devreye girdiği yer burasıdır; Natasha'nın sözde kız kardeşi olarak Yelena, Black Widow'la ilginç bir bağ paylaşıyor ve bu durum, aktrislerin gerçek hayattaki ilişkilerine de yansımış gibi görünüyor.
 
Hollywood Reporter'la yaptığı bir röportajda Johansson'a, Black Widow ile MCU'daki ilk çıkışını yaparken Pugh hakkında herhangi bir tavsiyede bulunup bulunmadığı soruldu. Johansson önce Pugh'un yeteri kadar "kendine hakim olduğunu" söyledi ve genç aktrisin yardıma ihtiyacı olduğunu asla hissetmediğini belirtti. Bununla birlikte, yine de Pugh'la büyük bir tavsiyeyi paylaştı ve aslında bu, Johansson'ın MCU yıldızı Samuel L.Jackson'dan öğrendiği bir şeydi. Johansson;  "En başta Florence'a bunun uzun bir iş olduğunu söyledim. Bir şey yüzünden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ve bu o kadar uzun bir iş ki, kendinizi fiziksel olarak korumanız gerekiyor. İşin arkasındaki duygusal cesaret, zamanınızı gerçekten profesyonel bir atlet olmaya çalışmaktan çok daha değerli ve zorlu bir yol. Tüm dublör departmanı inanılmaz atletler ve 16 yıllık profesyonelliklerine asla ulaşamayacaksınız. Farklı şekillerde çok, çok zorlayıcılar ve bunu yapmanız gerekiyor. Enerjinizi en değerli olduğu yerde tutmaya çalışın. İşte bu, keşke alsaydım dediğim tek tavsiyeydi, Sam Jackson bana verdi ve şimdi kendimden geçerek Florence'a veriyorum. Sam bana 'Kendini öldürme evlat!' dedi ve bu sebeple tavsiyesine uydum." dedi.
 
Pugh, Disney+ dizisi Hawkeye'da görünmesi için çoktan ayarlandı ve Black Widow için yapılan tüm erken incelemeler, onu Johansson'ın mirasçısı olarak belirledi. Johansson'ın kendisinde de görüldüğü gibi, oyuncular MCU'da çok uzun süre kalabilirler, bu yüzden Pugh, evrende uzun bir koşuya hazırlanmak zorunda kalabilir. İleride bir yerlerde, gelecek nesil kahramanlara tavsiye veren o olabilir. Black Widow sadece bir başlangıç.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 917 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • DEM Parti'den Bakan Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı
  • CHP heyetinden Ahmet Türk’e ziyaret
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA