• Mardin11 °C
  • Diyarbakır9 °C
  • Batman9 °C
  • Şırnak7 °C
  • İstanbul5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Saroğlu’ndan Çağlayan’a ziyaret
29 Aralık 2017 Cuma 15:47

Saroğlu’ndan Çağlayan’a ziyaret

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ı makamında ziyaret etti.

-Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ı makamında ziyaret etti.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, yönetimi ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, emeklilerin sorunları hakkında bilgiler verdi. Sarıoğlu, " Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu "İntibak yasası ile ilgili parlamento kürsüsünden sayın vekillerimizin konuşmasını istiyoruz. Vekillerimiz Ulupınar ve Çaturoğlu'da sayın Hüseyin Özbakır'la da Ankara'da görüştük, ziyaret ettik, özellikle Özcan Ulupınar'a Bakanımızı sıkıştırarak, daha önce daha önceki bakanla da bizi görüştürerek emekliler ile ilgili sorunları sürekli aktarıyoruz, Özbakır ve Çaturoğlu'da son zamanlarda intibak yasası ile ilgili çaba gösteriyorlar. Bakanımızın bize en son söylediği Taşeron kadrosunu bitirelim ardından ise emeklilerin meselesini masaya yatıracağız dedi. Zonguldak'ta siyaset yapan herkese sesleniyorum, 150 bin emekli var Zonguldak'ta 150 bin çocuğu da Zonguldak'ı terk edip gitmiş ve Zonguldak dışında askeri ücretle çalışıyorlar. Herkes aklını başına almak zorunda, herkes emekliye saygı duymak sorunda. Size de hem yeni görevinizde başarılar dilemek için geldik hem de emeklilerin dertlerini sizinle de az da olsa paylaşmak istedik" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, "Emeklilerin sıkıntılarını biliyoruz. Ama Başkanımızın konuşmaları da hala emekli olmadığı görülüyor. Aynı aşk aynı şevk ve heyecanla emekliler için derneklerinin nasıl mücadele verdiğini basın sayesinde de vatandaşlarımız görmüş ve görecekler. Ben bu istek ve arzunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim sizi rahat ettirmemiz gerek, bizlerde bunun için mücadele vereceğiz. Sizlerin emeklileri ile geldik bizler buralara, bizim görevimizde sizlerin daha rahat huzurlu, yaşamanız için olacaktır. Bizlerde bu nokta da sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Sizin için ne gerekiyorsa bende destekçiniz olacağım" şeklinde konuştu.

 

Kaynak:
Bu haber toplam 351 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA