• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şanlıurfada kar yağışından dolayı kapanan şehirlerarası yollar kontrollü şekilde açıldı
26 Ocak 2022 Çarşamba 12:32

Şanlıurfa'da kar yağışından dolayı kapanan şehirlerarası yollar kontrollü şekilde açıldı

Şanlıurfa'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kapatılan şehirlerarası tüm yollar kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.
Şanlıurfa'da hafta sonu etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle şehirlerarası yollar kapatılmıştı.
 
Yapılan çalışmaların ardından kapanan yollar açıldı. Siverek, Viranşehir, Bozova ve Hilvan kırsalında ise kapanan yolları açma çalışmaları devam ediyor.
 
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün akşam saatlerinde yol güvenliğini sağlamak için trafiğe kapattığımız güzergâhların da açılmasıyla şehirlerarası tüm ana güzergâhlar 'kontrollü' bir şekilde trafiğe açılmıştır. Siverek, Viranşehir, Bozova ve Hilvan ilçelerimize bağlı 67 kırsal mahalle yolunun açılması için Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile ilgili kurumlarımızın çalışmaları devam etmektedir. Yola çıkacak vatandaşlarımızın zincir, çekme halatı ve takoz gibi ekipmanları araçlarında bulundurmaları büyük önem arz etmektedir. Lütfen tedbirli ve dikkatli olalım." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 290 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA