• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şanlıurfa Valisi Erin Akçakale ve Suruç’taki çalışmaları yerinde inceledi
21 Ekim 2020 Çarşamba 09:46

Şanlıurfa Valisi Erin Akçakale ve Suruç’taki çalışmaları yerinde inceledi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Akçakale ve Suruç ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Haftada en az iki ilçeyi ziyaret ederek gezi yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bu hafta Suruç ve Akçakale’deki esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
 
Bu haftaki ilçe gezilerine Suruç’la başlayan Vali Erin, ilk olarak Suruç Kaymakamlığını ziyaret ederek, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kenan Aktaş ile ilçede yapılan çalışmaları istişare etti. Vali Erin, daha sonra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile birlikte Suruç esnafını ziyaret etti.
 
İlçede belediyesi tarafından iyileştirme çalışmaları tamamlanan çarşı ve sokakları inceleyen Vali Erin, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Coronavirus salgınına karşı maske, fiziki mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatan Vali Erin, özellikle gıda işiyle uğraşan esnafa tavsiyelerde bulundu.
 
Son olarak Suruç’ta Kaymakamlık tarafından yapımı devam eden kütüphanede de incelemelerde bulunan Vali Erin, ardından Akçakale ilçesine gitti.
 
Akçakale’de de esnaf ve vatandaşları iş yerlerinde ziyaret ederek sohbet eden Vali Erin, Coronavirus denetim ekipleriyle birlikte denetimlere katıldı. Akşam saatlerinde bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Erin, havaların soğumaya başlamasıyla kapalı alanlarda yoğunluğun artmaya başlayacağını, Coronavirus salgınını önlemeye yönelik tedbirler kapsamında fiziki mesafe kuralına daha çok dikkat edilmesi gerektiğini hatırlattı. (İLKHA)
Bu haber toplam 1025 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA