• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şahinbey Belediyesinden öğrencilere uzaktan eğitim
03 Nisan 2020 Cuma 09:03

Şahinbey Belediyesinden öğrencilere uzaktan eğitim

Şahinbey Belediyesi, sosyal tesis ve gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin, Coronavirus (Covid-19) Salgını nedeniyle tesislere gelememesinden dolayı sosyal medya üzerinden uzaktan eğitim veriyor.
Şahinbey ilçesinde bulunan sosyal tesislerde ve gençlik merkezlerinde binlerce öğrenciye eğitim veren Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin eğitimden geri kalmaması için sosyal medya üzerinden ders konuları anlatılan videolar paylaşırken, öğrencilerin sorularına cevap vermek için de WhatsApp hattı kurdu.
 
Sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoları izleyen öğrenciler, takıldıkları soruları ise WhatsApp hattına göndererek cevaplar alabiliyorlar.
 
“Öğrencilerimizin eğitimi bizim için önemli”
 
Yaşanan bu zorlu süreçte öğrencilerin eğitimden geri kalmamaları için çalışmalar yaptıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Korona salgını nedeniyle ülkemiz genelinde alınan tedbirler çerçevesinde öğrencilerimiz uzaktan eğitimle ders çalışabiliyorlar. Şahinbey Belediyemize bağlı sosyal tesislerimizde ve gençlik merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerimizin eğitimlerinin devamını sağlamak adına öğretmenlerimiz sosyal medya üzerinden eğitim veriyorlar. Verilen eğitimler sonrasında öğrencilerimiz takıldıkları soruları WhatsApp hattı üzerinden sorup cevap alabiliyorlar. Öğrencilerimizin eğitimini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için çalışmalarımız devam edecek.” dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA