• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sacha Baron Cohen, Borat 2de Rudy Giuliani Sahnesini Nasıl Çektiklerini Anlattı
25 Ocak 2021 Pazartesi 16:21

Sacha Baron Cohen, Borat 2'de Rudy Giuliani Sahnesini Nasıl Çektiklerini Anlattı

Eski Amerikan başkanı Trump'a verdiği destek ile öne çıkan Rudy Giuliani, Borat 2'de yer almıştı.
Sacha Baron Cohen ve Maria Bakalova'nın yıldızı olduğu Borat 2 filmi, Amerikan siyasetine yaptığı eleştirilerle büyük bir ilgi toplamıştı. Absürd bir komedi eseri olan Borat 2'de Amerikan siyasetinin önemli bir parçası olan Rudy Giuliani ile ilgili bir sahne de yer alıyordu. Ancak Giuliani, bu sahnenin çekildiğinden habersizdi. Cohen, Maria Bakalova ile birlikte planladıkları bu sahneyi nasıl çektiklerini anlattı.
 
Borat 2 filminde bir siyasetçi olan Rudy Giuliani'nin ifşa olmasına neden olan bir sahne uzun süredir gündemde bulunuyor. Daha önceki açıklamalara göre Maria Bakalova kendini bir gazeteci olarak tanıtmış ve Rudy Giuliani'yi bir otel odasına sürüklemişti. Giuliani, genç kadın ile birlikte kendini yatakta uygunsuz bir şekilde bulurken Sacha Baron Cohen'in kendisini çektiğinden habersizdi. Cohen, Ben Affleck ile birlikte Variety'nin Actors on Actors programına katıldı ve bu sahne hakkında şu sözleri sarf etti:
 
"O sahnede içerisinde durmam için gardropa iki metrekare genişliğinde gizli bir bölüm yaptık. Tamamen karanlıkta dikiliyordum. Giuliani'yi baştan çıkarmak için bu erotik kıyafeti giymem gerekiyordu. Amacımız bir cep telefonuyla haberleşmekti. Telefonu açtım ve yalnızca %4 şarj kalmıştı. Bir buçuk saatlik sahne boyunca. Ve gerçekten sahnenin ortasına daldım. Sahnenin, oda servisinin servis arabasıyla odaya girdiği başka bir versiyonu daha vardı. Ben servis aracına saklanıyordum. Hiç Rudy Giuliani'nin odaya geleceğini düşünmemiştim."
 
Cohen sözlerine şöyle devam etti: "Film için odaya girmelerini umuyordum. Ama ayrıca biliyorsunuz ki bir yapımcı ve yönetmen olarak göz kulak olmam ve korumam gereken bir oyuncum vardı. Onu daha önce belki de böyle bir durumun içinde bulunan güçlü bir adamla burada bıraktık. Sonunda sahneye daldım ve adamın yatakta olduğunu bile bilmiyordum."
 
Uzun adıyla Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, Amazon'da gösterime girmişti. Ancak ülkemizde gösterime açılmadı. Ayrıca film yalnızca Amerika'da değil, farklı ülkelerde de olay yarattı. Fransa gibi Müslüman nüfusun çok olduğu ülkelerde Borat 2'nin posterlerinin kaldırılması talep edilmişti.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 326 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA