• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramazan ayı hazırlıkları tamamlandı
16 Mayıs 2018 Çarşamba 17:07

Ramazan ayı hazırlıkları tamamlandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında iftar açacağız” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, onbir ayın sultanı ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ramazan ayını huzur içerisinde geçirmesi için tüm birimleri ile sahada. Toplu kullanılan alanların temizliği, ibadethanelerin gülsuyu ile temizliği yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi binlerce aileye gıda dağıtımı yapıldı ve dağıtımlar devam edecek. Zabıtalar vatandaşın sağlığı için gerekli yerlerde sürekli denetimleri sürdürecek. Toplu taşıma araçları kesintisiz çalışacak. Vali/Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Mustafa Yaman, ramazan ayı boyunca, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında binlerce vatandaşla iftar açacak.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında iftar açacağız” dedi.

Yaman, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Geçmiş yıllarda ki gibi huzur içerisinde bir ramazan ayı geçireceklerini aktaran Yaman, “Ramazan ayında vatandaşlarımızın iftara yakın ve iftardan sonra daha çok dışarda olacaklarından dolayı vakitlerini rahat geçirmeleri için park, bahçe ve diğer mekanların temizliği yapıldı. Teravih namazlarını daha huzur içerisinde kılınması için ibadethaneleri gül suyu ile birlikte temizliklerini yaptık.” diye konuştu.

Yaman, yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Geçen sene olduğu gibi bu senede vatandaşlarımız ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda iftarımızı açacağız. İlçelerimize bu anlamda destek vereceğiz. Toplu taşıma araçlarımız kesintisiz çalışacak. Zabıtalarımız gerekli denetimlerini artırarak çalışacaklar. Şuanda Valilik, kaymakamlıklarımız ve belediyelerimiz hazırlıklarını tamamlamış durumda. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarımız olacak. Ramazan ayı boyunca gıda dağıtımlarımız devam edecek. Tüm hemşerilerimin mübarek ramazan ayını tebrik eder, inşallah, Mardin güzel bir ramazan geçirmiş olacak.”

dji_0034.jpg

img_1231.jpg

img_1235.jpg

img_1245.jpg

jpeg-(1).jpg

jpeg-(3).20180516171401.jpg

jpeg-(4).jpg

jpeg-(5).jpg

jpeg-(6).jpg

jpeg-(7).20180516171452.jpg

jpeg-(8).jpg

jpeg-(10).jpg

jpeg-(11).jpg

Bu haber toplam 1497 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Bina ikmal inşaatı yaptırılacak
  • Midyat MYO’da öğrencilere iftar verildi
  • Vali Tuncay Akkoyun, yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı
  • Bağlar ve Seyitler’de Sondaj Kuyusu Kazı Çalışmaları Tamamlandı
  • Adana'da 250 sikke ele geçirildi
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA