• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
QNTC, ikonik Torch Tower üzerinde görünen göz kamaştırıcı Pembe Süper Ayı fotoğrafladı
28 Nisan 2021 Çarşamba 14:27

QNTC, ikonik Torch Tower üzerinde görünen göz kamaştırıcı Pembe Süper Ayı fotoğrafladı

Dünyanın dört bir yanındaki yıldız gözlemcileri, nadir görülen Pembe Süper Ay'ı (26 Nisan) gözlemlemek için yerlerini alırken, Katar Ulusal Turizm Konseyi (QNTC) bu olağanüstü olayı yeni ve isteğe göre uyarlanan astro-turizm deneyimlerini duyurarak kutlad
Dünyanın dört bir yanındaki yıldız gözlemcileri, nadir görülen Pembe Süper Ay'ı (26 Nisan) gözlemlemek için yerlerini alırken, Katar Ulusal Turizm Konseyi (QNTC) bu olağanüstü olayı yeni ve isteğe göre uyarlanan astro-turizm deneyimlerini duyurarak kutladı.
 
Katar çölünün yıldızlı gökyüzünden esinlenen astronomi temalı tatiller, ziyaretçilerin sınırlar yeniden açıldığında keyfini çıkarması için tasarlandı. 
 
Gulf Adventures aracılığıyla rezerve edilebileceğiniz ve Nisan 2022'ye kadar kullanılabilecek olan benzersiz "Arap Geceleri" paketleri, ay ışığında deve safarisi ve bir gökbilimci ile birlikte yıldızları izleme gibi sizlere kaçırılmayacak etkinlikler sunuyor. UNESCO tarafından tanınan, İç Deniz olarak da bilinen, denizin çölle buluştuğu Khor al Adaid'ye bakan, modern lüksün otantik Arap tarzıyla buluştuğu Regency Sealine Kampı'nda kamp ateşinin yanında barbekü akşam yemeği banketleri ve konaklama da dahil. 
 
Yeni seyahat programlarının birçoğunda ayrıca Souq Waqif turu ile birlikte Doha silüetinin panoramik bir manzarasını sunan muhteşem Torch 360 restoranda bir akşam yemeği de pakete dahil olarak sunuluyor. 
 
Bu özel yeni turlar, sizlere Katar'ın Nisan 2022'ye kadar sınırlarını yeniden açmasıyla yaşanabilecek, hayatta bir kez edinebilecek deneyim fırsatları sunuyor.
 
QNTC, ziyaretçileri Arap Geceleri paketlerinin keyfini çıkarmaya davet etmek için, yerel astronomi fotoğrafçısı Vinay Swaroop Balla ile iş birliği içerisinde, ülkenin en ikonik konumlarından biri olan Torch Tower'ın üzerinde yükselen ayın inanılmaz görüntülerini ölümsüzleştirdi. Katar, çöl karanlığının gece gökyüzünde nefes kesen manzaralar oluşturması nedeniyle yıldız ve ay gözlemcileri için ideal bir destinasyon olarak ön plana çıkıyor. 
 
Katar Ulusal Turizm Konseyi Operasyon Direktörü Berthold Trenkel şunları söyledi: “Katar'ın çölü, astronomi meraklılarının karanlık ve yıldızlarla dolu gökyüzünü gözlemlemesi için mükemmel bir yer. Bir araya getirdiğimiz paketler, kendilerini ülkemizde tekrar ağırlamaya hazır olduğumuzda seyahat severlerin dört gözle bekleyebilecekleri unutulmaz deneyimler sağlayacak. Bu, turistlerin, farklı ve kozmopolit bir ülke olarak halihazırda Katar'da keyfini çıkarabilecekleri çok sayıda aktiviteye eklediğimiz göz kamaştırıcı yeni bir deneyim” dedi.
 
Paketlerin tümü Qatar Clean programına uygun olacak ve yürürlükte hükümet yönergelerine uyum için önlemler bulunacak.
 
Arap Geceleri paketleri, çöl gökyüzünün farklı güzelliklerini deneyimlemek ve ülkenin zengin kültürünü tanımak isteyenlere mükemmel bir seçenek sunuyor. Bu paketler ve nasıl rezervasyon yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://www.visitqatar.qa/ adresini ziyaret edin. 
 
_dsc0582-edit-001.jpg
 
Bu haber toplam 167 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
  • Diz kireçlenmesine karşı öneriler
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA