• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Pedro Almodóvar, Anya Taylor-Joyla Çalışmak İstiyor!
14 Mart 2021 Pazar 12:34

Pedro Almodóvar, Anya Taylor-Joy'la Çalışmak İstiyor!

Usta yönetmen, yeni yetenekle çalışmak istediği söyledi..
Pedro Almodóvar, salon deneyiminin ateşli bir hayranı ve savunucusu, ancak bu durum, salgın sırasında Netflix'teki programlardan keyif almadığı anlamına gelmiyor. Yakın zamanda yaptığı bir röportajda Almodóvar, "The Queen’s Gambit"i, özellikle de ana aktris Anya Taylor-Joy'u sevdiğini ve gelecekte onunla çalışma fikrinden çok hoşlandığını ifade etti.
 
“The Human Voice” adlı kısa filmini tanıtmak için Associated Press (ABC News aracılığıyla) ile bir röportajda konuşan Almodovar, bir sonraki filmi “Madres Paralelas” hakkında da konuştu ama röportajda Anya Taylor-Joy'u es geçmedi. Almodóvar, salgının film izleme alışkanlıklarını nasıl etkilediğinden de bahsetti. Yönetmen; "Gerçek şu ki, streaming platformları, içimde kalan sinemaya gidememe boşluğunu doldurdu. Madrid'de açık sinemalar var, ancak programlama çok mütevazı çünkü harika filmler stüdyolar tarafından erteleniyor. Yine de haftada en az bir kez gidiyorum. Dizi hayranı değilim ama en son gördüğüm çok sevdiğim “The Queen's Gambit” oldu ve röportajını okuduğum aktrise kesinlikle bayılıyorum, benimle çalışmak istiyor ve ona evet diyeceğim. Kesinlikle söylemek için onunla iletişime geçeceğim çünkü, benim için çok ilginç bir görünüme sahip. Binlerce farklı karakter olabilir ve çok iyi bir oyuncu." dedi.
 
Bu arada Almodóvar, kendisini düzenli iş arkadaşı Penélope Cruz'la yeniden bir araya getirecek olan bir sonraki uzun metrajlı filmi “Madres Paralelas”ın prodüksiyonuna başlamak için hazırlanıyor. Almodóvar, "Bunlar çok kusurlu anneler ve bir yazar olarak beni en çok ilgilendiren şeydi, özellikle de çok sayıda fedakar ve kahraman anne gördüğüm için. Yani, bu biraz torunlar, çocuklar ama aynı zamanda atalar ve aile hakkında bir film." dedi.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 455 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA