• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Parker Posey, Michael Peterson Dizisi ‘The Staircase’ın Kadrosunda
28 Mayıs 2021 Cuma 10:44

Parker Posey, Michael Peterson Dizisi ‘The Staircase’ın Kadrosunda

Mini dizi, HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak..
Parker Posey, HBO Max mini dizisi “The Staircase”te Colin Firth, Toni Collette, Juliette Binoche ve Rosemarie DeWitt'le birlikte rol alacak. Sekiz bölümlük dizi, aynı adlı belgesel dizisi, Michael Peterson (Firth) vakası üzerine yazılan çeşitli kitaplar ve raporlara dayanıyor. Peterson, 2001 yılında karısı Kathleen'i (Collette) öldürmekle suçlandı.
 
Kathleen'in alkol ve Valium tükettikten sonra merdivenlerden düştükten sonra öldüğü iddia edildi ama polis, onun sopayla öldürüldüğünden şüphelendi ve kaza süsü verildiğini düşündü. Bir otopsi, Kathleen'nin künt bir cisimle başının arkasına gelen darbelerden ve diğer yaralanmalardan dolayı öldüğünü ortaya çıkardı. Michael bu durum üzerine yargılandı ve suçlu bulundu.
 
Belgesel dizisi ilk olarak 2004 yılında, yaratıcısı Jean-Xavier de Lestrade'in yıllar sonra yeni bilgilerle güncellenmesiyle yayınlandı. Netflix, diziyi 2018'de 13 bölümlük bir dizi olarak yayınladı. Posey, bölge savcı yardımcısı ve savcı Freda Black'i oynayacak. DeWitt, Peterson’ın kız kardeşi Candace Zamperini'yi canlandıracak. Binoche’un canlandıracağı karakter henüz açıklanmadı.
 
Posey, ilk oyunculuk deneyimini “Joey Breaker” filmiyle yaptı ve kısa süre sonra 1990'lar boyunca çok sayıda bağımsız filmde başrol oynadı. Özgeçmişine, "Futurama", "The Simpsons", "Will & Grace", "Boston Legal", "Parks and Recreation", "The Good Wife", "Louie", "Inside Amy" de dahil olmak üzere birçok televizyon projesi ekledi. Televizyonda en son başrolünü Netflix’in bilim kurgu dizisi “Lost in Space”te yaptı. Dizi, Antonio Campos ("The Sinner", "The Punisher") ve Maggie Cohn ("American Crime Story", "The Black Dahlia") tarafından yazıldı. Campos ayrıca sekiz bölümün altısını yönetecek. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 222 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA